Pyhä Unplugged // PERUTTU

30.7 — 2.8.2020

Pyhä Unplugged Livestream 31.7.2020

Tänä vuonna emme pääse kokoontumaan fyysisesti yhteen Pyhä Unpluggediin, mutta musiikki tulee silti soimaan!

Pyhä Unpluggedin artistit ja Pyhä eivät halua jättää ystäviään yksin, vaikka tämän kesän tapahtuma jouduttiinkin perumaan koronapandemian takia. Koko festarin sydämenä toimivan SVY -House Bandin aloitteesta tarjoammekin tapahtuman ja Pyhän kannatusjoukoille kaksi ilmaista Pyhä Unplugged Livestream -konserttia perjantaina 31.7.

Musisoimassa on jälleen maamme soittajien kirkkaimpia helmiä: Lenni-Kalle Taipale, Marzi Nyman, Sami Pitkämö, Harri Ala-Kojola, Osmo Ikonen, Anssi Växby, Juha Leinonen, Joonas Kaikko sekä vierailevat artistit.

Unpluggedin keikkapaikkana tunnettu Pyhän Aittakuru kärsi suuria vaurioita kevään lumivyöryssä. Keikat toimivat myös hyvätekeväisyyskonsertteina, joilla kerätään varoja pahasti vaurioituneen Aittakurun lavan kunnostukseen. Saaduista vapaaehtoisista osallistumismaksuista 80 % menee suoraan Aittakurun kunnostukseen ja loput 20 % artistipalkkioihin. Pyhätunturi Oy kustantaa livestreamin toteutuksen ja Pelkosenniemen kunta vastaa Aittakurun kunnostustöiden toteuttamisesta.

Keikkastreamia pääsee katsomaan veloituksetta, mutta jos haluat osoittaa tukesi Aittakurun kunnostukselle ja artisteille, tapahtumaan myydään Liveton kautta vapaaehtoislippuja alkaen 10 €. Lipunmyynti alkaa 9.7.2020 klo 16, ja keikkaa voi seurata suorana sekä jälkilähetyksenä keikkaa seuraavan viikon ajan Liveton nettisivuilta tästä linkistä.

PYHÄ UNPLUGGED LIVESTREAM 31.7. 2020 AIKATAULU:

Valitettavasti Marzi Nymanin äkillisen sairastumisen vuoksi ensimmäisen, kello 16 alkavan Isä, Poika ja Pyhän Henki -keikan teema muuttuu hieman. Illan esitykset järjestetään kuitenkin aiemmin ilmoitetussa aikataulussa:

klo 16–18 Isä, Poika ja Pyhän Henki

klo 19–21 Pyhä Unplugged SVY with Special Guests

Osta liput ja seuraa keikkaa

Pyhä Unplugged 2020 peruuntuu

Koronaviruspandemian hillitsemiseksi Pyhä Unplugged on peruttu tältä kesältä. Festivaali oli tarkoitus järjestää 30.7.–2.8.2020. Unplugged on aina ollut hyvän tunnelman tapahtuma, ja sitä yhteisöllistä fiilistä haluamme vaalia tulevaisuudessakin. Tässä tilanteessa festivaalin peruminen on ainoa oikea ratkaisu.

Kyllä tämä vielä iloksi muuttuu, sillä ensi vuoden festivaalin ajankohta on jo päätetty – merkitse kalenteriin 29.7.–1.8.2021. Silloin Pyhätunturista kajahtaa jälleen Unpluggedin ainutlaatuiset, ikimuistoiset saundit.

Festivaalin taiteellisen johtajan Mato Valtosen terveiset: "Niin paljon kuin harmittaakin, niin tämä oli ainoa mahdollinen ratkaisu. On selvää, että uskollisen festariyleisömme, uskomattomien artistien sekä mahtavan henkilökunnan terveys menee kaiken muun edelle. Tulevaisuuden ennustaminen menee tällä hetkellä päivä kerrallaan, mutta Pyhä Unplugged tulee palaamaan entistä ehompana kesällä 2021. Tehdään siitä meidän kaikkien yhteinen elämän voitonjuhla. Voimia ystävät, tämä pirulainen selätetään!"

Ensi kesän tapahtumaa voi fiilistellä Pyhä Unplugged 20 vuotta -juhlavideon avulla:


Oikeudet muutoksiin pidätetään.