Pyhä Unplugged // PERUTTU

30.7 — 2.8.2020

Pyhä Unplugged 2020 peruuntuu

Hei Pyhän ja hyvän musiikin ystävät, meillä on valitettavasti ikäviä uutisia: koronaviruspandemian hillitsemiseksi Pyhä Unplugged joudutaan perumaan tältä kesältä. Festivaali oli tarkoitus järjestää 30.7.–2.8.2020. Unplugged on aina ollut hyvän tunnelman tapahtuma, ja sitä yhteisöllistä fiilistä haluamme vaalia tulevaisuudessakin. Tässä tilanteessa festivaalin peruminen on ainoa oikea ratkaisu.

Kyllä tämä vielä iloksi muuttuu, sillä ensi vuoden festivaalin ajankohta on jo päätetty – merkitse kalenteriin 29.7.–1.8.2021. Silloin Pyhätunturista kajahtaa jälleen Unpluggedin ainutlaatuiset, ikimuistoiset saundit.

Festivaalin taiteellisen johtajan Mato Valtosen terveiset: "Niin paljon kuin harmittaakin, niin tämä oli ainoa mahdollinen ratkaisu. On selvää, että uskollisen festariyleisömme, uskomattomien artistien sekä mahtavan henkilökunnan terveys menee kaiken muun edelle. Tulevaisuuden ennustaminen menee tällä hetkellä päivä kerrallaan, mutta Pyhä Unplugged tulee palaamaan entistä ehompana kesällä 2021. Tehdään siitä meidän kaikkien yhteinen elämän voitonjuhla. Voimia ystävät, tämä pirulainen selätetään!"

Tapahtuman lipunmyyntiä ei ehditty aloittaa, joten lippuihin ei kohdistu palautuksia. Jos olet varannut majoituksen Hotelli Pyhätunturista tai Pyhän muista Ski-Inn-kohteista (PyhäSuites tai PyhäLinna), voit siirtää varauksesi ilman erillisiä kuluja enintään vuoden päähän tai perua varauksesi, jolloin peruutuksesta pidätetään peruutuskulut 46 €.
Tarkemmat muutos-ja peruutusehdot löydät täältä.

Peruutusten vuoksi myyntipalvelumme voi ruuhkautua, joten pyydämme sinua mahdollisissa majoitusvarauksen muutostoiveissa olemaan meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen myynti@pyha.fi. Ilmoitathan viestissä tarkemmat varaustietosi ja muutostoiveesi. Halutessasi voit jättää varauksen avoimeksi ja päättää tulevan majoitusajankohdan myöhemmin.

Jos Unplugged-festivaalimajoituksesi Pyhällä on varattu jonkin toisen toimijan kautta, olethan yhteydessä suoraan heihin. Lisäinfoa koronan vaikutuksista Pyhän matkailualueella löydät täältä.

Ensi kesän tapahtumaa voi fiilistellä Pyhä Unplugged 20 vuotta -juhlavideon avulla:Oikeudet muutoksiin pidätetään.