Pyhä Unplugged

30.7 — 2.8.2020

Pyhä Unplugged 2020

Lapin kesän sympaattisin tapahtuma Pyhä Unplugged tuo jälleen rakastetuimmat artistit keskelle ainutlaatuista tunturiluontoa 30.7.–2.8.2020. Tapahtuman päänäyttämöinä toimivat Aittakurun ja Tajukankaan ulkoilmalavat sekä Hotelli Pyhätunturi. Tuttuun Unplugged-tyyliin musiikki yllättää ympäri tunturia – enemmän tai vähemmän suunnitellusti.

Tervetuloa mukaan Unplugged-taikaan!

Viranomaismääräyksellä kaikki yli 500 ihmisen yleisötapahtumat on kielletty 31.5.2020 saakka COVID-19:n leviämisen ehkäisemiseksi. Annettu ohjeistus ei ulotu Unpluggediin asti, joten festivaalin järjestelyt etenevät toistaiseksi normaalisti. Seuraamme tilanteen kehittymistä sekä viranomaisten suosituksia ja määräyksiä tapahtumien järjestämisen suhteen. Tavoitteena on laittaa liput myyntiin kesäkuun alussa. Tiedotamme muutoksista tapahtuman nettisivuilla sekä Pyhä Ski Resortin sosiaalisen median kanavissa.

Tutustu Pyhän alueen koronatiedotteeseen.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Pyhä Unplugged 20 vuotta -juhlavideo:


Tapahtuman esiintymispaikat ovat Aittakurun ja Tajukankaan ulkoilmalavat, Hotelli Pyhätunturi, Revontulikappeli, Maahisteatteri, Carlsberg House, Sportbar sekä Tsokka.

Ennen klo 21 alkavat keikat ovat ikärajattomia, iltakeikat ovat K18. Lapsilla tulee olla omat liput kaikkiin konsertteihin. Huomioithan, että Aittakurun keikoilla pyydämme yleisöä olemaan musiikin soidessa hiirenhiljaa, sillä äänet kantautuvat kurussa herkästi. Esitysten välissä suosionosoitukset ovat äärimmäisen sallittuja.

Tapahtumaliput ja alueen majoitus on myyty loppuun useana viime vuotena, joten suosittelemme toimimaan ripeästi, kun liput tulevat myyntiin. Lippuja Aittakurun, Tajukankaan, Revontulikappelin ja hotellin keikoille ei myydä lainkaan paikan päällä, vaan kaikki liput myydään Liveton nettikaupassa. Hotellille ravintola Coloradoon tulee olla iltaisin ennakkolippu, vaikka olisikin tehnyt pöytävarauksen.

Tapahtumassa liikkuu valokuvaaja, joka taltioi hetkiä muistoiksi ja markkinointikäyttöä varten. Jos et halua itseäsi kuvattavan, olethan yhteydessä tapahtumajärjestäjiin paikan päällä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Maisemahissillä tunturin huipulle

Pyhä Unpluggedin aikaan PyhäExpress-tuolihissi kuljettaa tunturin huipulle nauttimaan maisemista ja ravintola Tsokan herkuista.

Avoinna tiistaista lauantaihin klo 11–18.
Liput (meno-paluu): aikuinen 11 €, lapsi 6 € (alle 6-vuotiaat maksutta), perhe 25 € (2 aikuista + 1–3 lasta)