Pyhä Unplugged 2021

29.7 — 1.8.2021

Pyhä Unplugged 2021

Lapin kesän sympaattisin tapahtuma Pyhä Unplugged tuo jälleen rakastetuimmat artistit keskelle ainutlaatuista tunturiluontoa 29.7.–1.8.2021. Tulevana kesänä suuria tunteita koetaan poikkeuksellisesti vain ulkona. Tapahtuman päänäyttämöinä toimivat Aittakurun ja Tajukankaan ulkoilmalavat.

Lipunmyynti aloitetaan mahdollisimman pian, ja kerromme tarkan ajankohdan ensimmäisenä tällä sivulla. Tapahtuman järjestelyt etenevät tällä hetkellä normaaliin tapaan ja viranomaisten asettamia rajoituksia ja suosituksia seurataan tarkasti. Aittakurun ja Tajukankaan keikkapaikoilla on yleisölle istumakatsomot, joissa musiikista pystyy nauttimaan terveysturvallisesti. Hotellin iltakeikat palautetaan ohjelmistoon sitten, kun voimme taas halailla ja juhlia lähekkäin.

Unplugged-liput myydään erikseen, jotta jokainen festivaalivieras voi koota juuri itselleen sopivan ohjelmiston. Aittakurun keikat ovat ikärajattomia ja Tajukankaan keikat ovat K18. Lapsella tulee olla oma lippunsa keikoille. Huomioithan, että Aittakurussa yleisöltä toivotaan hiljaisuutta esitysten ajan, sillä äänet kantautuvat kurussa herkästi. Esitysten välissä suuret suosionosoitukset ovat erittäin sallittuja ja toivottuja.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.