Pyhä Unplugged 2021

29.7 — 1.8.2021

Pyhä Unplugged 2021

Lapin kesän sympaattisin tapahtuma Pyhä Unplugged tuo rakastetuimmat artistit keskelle ainutlaatuista tunturiluontoa 29.7.–1.8.2021. Tulevana kesänä suuria tunteita koetaan poikkeuksellisesti vain ulkona, ja tapahtuman päänäyttämöinä toimivat Aittakurun ja Tajukankaan ulkoilmalavat. Tapahtuman taiteellisen johtajan Mato Valtosen sanoin "luvassa on jälleen paras festari ikinä".

Upeat Unplugged-artistit: 22-Pistepirkko, Maija Vilkkumaa, Vesta ja Arppa (duo), Maustetytöt, Autiomaa, Atomirotta, Eläkeläiset, Katri Ylander, Aki Louhela, Nanna Louhela, Jore Marjaranta, Jaakko Laitinen & Väärä Raha, Nuorten Luosto Classicin muusikot ja SVY: Lenni-Kalle Taipale, Sami Pitkämö, Marzi Nyman, Osmo Ikonen, Harri Ala-Kojola, Ako Kiiski, Aleksi Ahoniemi & ystävät.

OSTA LIPUT

Unplugged-liput myydään erikseen, jotta jokainen festivaalivieras voi koota juuri itselleen mieleisen ohjelmiston. Aittakurun keikat, Maustetyttöjen keikka (Tajukangas) ja Isä, poika ja Pyhän henki -konsertti (Tajukangas) ovat ikärajattomia keikkoja. Tajukankaan klo 19 tai sen jälkeen alkavat keikat ovat K18. Lapsella tulee olla oma lippunsa ikärajattomille keikoille. Huomioithan, että Aittakurussa yleisöltä toivotaan hiljaisuutta esitysten ajan, sillä äänet kantautuvat kurussa herkästi. Esitysten välissä suuret suosionosoitukset ovat erittäin sallittuja ja toivottuja.

Aittakurun ja Tajukankaan keikkapaikoilla on yleisölle istumakatsomot, joissa musiikista pystyy nauttimaan terveysturvallisesti. Hotellin iltakeikat palautetaan ohjelmistoon sitten, kun voimme taas halailla ja juhlia lähekkäin. Viranomaisten asettamia rajoituksia seurataan ja noudatetaan tarkasti. Tutustu alueen koronainfoon tästä.

Ota seurantaan tapahtuman Facebook-event.

Tervetuloa mukaan Unplugged-taikaan!

Kurkkaa muistoja Pyhä Unplugged 20 vuotta -juhlakesästä parin vuoden takaa:


Oikeudet muutoksiin pidätetään.