Pyhä Unplugged 2022

4. — 7.8.2022

Pyhä Unplugged 2022

Kesän sympaattisin tapahtuma Pyhä Unplugged tuo rakastetuimmat artistit keskelle ainutlaatuista tunturiluontoa 4.–6.8.2022. Tapahtuman päänäyttämöinä toimivat Aittakurun ja Tajukankaan ulkoilmalavat. Tapahtuman taiteellisen johtajan Mato Valtosen sanoin "luvassa on jälleen paras festari ikinä".

Aittakurussa ja Tajukankaalla esiintyvät:

Ellinoora
Idän Voima
Von Hertzen Brothers
pehmoaino
Yona
Zero Nine
Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus
Sami Pitkämö & SVY solisteinaan Johanna Iivanainen ja Pepe Willberg
Edu Kettunen & Mika Kuokkanen
Kalle Ahola & Arttu Takalo duo (akustinen)

osta liput

Musiikki yllättää ympäri tunturia Unplugged-viikonlopun aikana. Liput iltatapahtumiin tulevat myyntiin hieman myöhemmin keväällä. Aittakurun konsertteihin saattaa tulla lisää lippuja myyntiin vielä kesäkuussa. Ilmoitamme asiasta heti ensimmäisenä tapahtuman Facebook-tapahtumassa.

Unplugged-liput myydään erikseen, jotta jokainen festivaalivieras voi koota juuri itselleen mieleisen ohjelmiston. Aittakurun konsertit ovat ikärajattomia. Tajukankaan konsertit ovat K18. Lapsella tulee olla oma lippunsa ikärajattomille keikoille. Huomioithan, että Aittakurussa yleisöltä toivotaan hiljaisuutta esitysten ajan, sillä äänet kantautuvat kurussa herkästi. Esitysten välissä suuret suosionosoitukset ovat erittäin sallittuja ja toivottuja.

Lippuja pääset ostamaan sivun oikean reunan OSTA LIPPUJA -painikkeesta. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankissa. Maksuvälineenä toimii myös Smartum Pay, ePassi ja Eazybreak. Lisättyäsi liput ostoskoriin ja siirryttyä maksuvaiheeseen, liput ovat varattuna 15 minuuttia. Maksun jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin. Tapahtumassa voit näyttää liput suoraan älypuhelimen näytöstä tai voit halutessasi tulostaa ne. Kysymykset koskien lipunmyyntiä voi osoittaa suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.io.

Tutustu alueen koronainfoon tästä.

Tervetuloa mukaan Unplugged-taikaan!

Kurkkaa muistoja Pyhä Unplugged 20 vuotta -juhlakesästä muutaman vuoden takaa:


Oikeudet muutoksiin pidätetään.