The Crystal Quest – Escape Pyhä

5. — 30.4.2019

The Crystal Quest – Tunturin kokoinen pakohuone

Escape Pyhä -tapahtuma tekee Pyhän hiihtokeskuksesta huhtikuun ajaksi ison pakohuoneen, jossa arvoitukset kuljettavat laskijaa pitkin tunturia.

Liikkuminen pelialueella vaatii voimassaolevan hissilipun sekä laskuvälineet. Seikkailu maksaa 15 €/henkilö. Peli pelataan pääasiassa hiihtokeskuksen rinnealueella. Pelin voi pelata menemättä mustiin rinteisiin. Varaathan oman pelisi viimeistään edellisenä päivänä. Peli on suunnattu pääasiallisesti kouluikäisille, mutta mukana viihtyvät aikuisetkin. Alle kouluikäisten lasten on hyvä olla samassa ryhmässä aikuisen kanssa.

Ratkaise arvoitus ja pelasta talvi

Pakkasakka on ymmällään. Hänen taitavuudestaan huolimatta lumihiutaleet eivät muodostu niin kauniiksi kuin ennen ja Pyhätunturin pukeminen valkoiseen lumipeitteeseen käy joka talvi yhä raskaammaksi. Mitä tapahtuu? Pakkasakka kysyy Pyhätunturin hallitsijalta Huttu-Ukolta neuvoa. Huttu-Ukko muistaa, että jossakin vuorella on Pakkaskristalli, joka säätää tunturin ilmastoa. Mitä jos se on sijoiltaan? Ukko on vanha, eikä tarkkaan muista missä Pakkaskristalli on, mutta onneksi hän on tehnyt sinne tänne merkkejä, joiden avulla voisi löytää Kristallin. Hän myös tietää, että ihmisillä on tässä asiassa avainrooli ja että heiltä pitää pyytää apua.

Yhteistyössä:

Image result for escape room helsinki

Oikeudet muutoksiin pidätetään.