Pyhä-Luosto MTB- reitin avajaiset ja kilpailu

Lauantai 19.8.2017

Pyhä-Luosto MTB maastopyöräilyreitin avajaistapahtuma ja kilpailu 19.8.2017

Pyhä-Luosto kansallispuistoon avautuu tulevana kesänä uusi maastopyöräilyreitti. Reitti on hyvin merkitty ja maisemat huippuluokkaa. Tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita kunnosta ja kiinnostuksen kohteesta riippumatta. Kilpasarja starttaa ensimmäisenä rinneravintola Callen edustalta kohti Luostoa klo 11:00. Elämyssarja lähtee heti perään, jossa puolivälin etappi on Latvavaarassa. After race ja arvonta Callen terassilla klo18:00, esiintyjänä Anders Karkea. Palkintojen jako 22:00 Calle. 

Perheille on tarjolla Pyhäjärven ympäriajo, jossa vieraillaan Lucky Ranchin hevostilalla. 

Osallistumismaksu sisältää oikeuden kilpailuun osallistumiseen, ajanoton kilpasarjassa, juomahuollon, keittolounaan, palkintojen arvonnan sekä saunaillan Kuusirannassa. Naisten saunavuoro klo 18:00-19:30 ja miesten saunavuoro klo 19:30-22:00.

Callen iltamat klo 22:00 alkaen, esiintyjänä Anders Karkea.

  • Pyhäjärven ympäriajo (fatbike 15km, osallistumismaksu 30€)
  • Elämyssarja 45km (Pyhä-Latvavaara-Pyhä, osallistumismaksu 40€). Elämyssarjalaiset ovat mukana tuotepalkintojen arvonnassa. (Arvo 500€)
  • Kilpasarja 81km (Pyhä-Luosto-Pyhä, osallistumismaksu 50€)

Palkintojen yhteisarvo 2000 €

  • Pyhä kausikortti kaudelle 17-18
  • Majoituslahjakortti kahdelle Lucky Ranch:lle 2 vrk / 2 aktiviteettiä
  • Jääkiipeilylahjakortti
  • Majoituslahjakortti Lapland Hotel Luostotunturi 2 vrk / 2 hlöä. Sis. aamiaisen ja Ametistikylpylän käytön.

Callessa voi tutustua Pyhän palvelutarjontaan. Latvavaaran kääntöpisteessä on hyvä mahdollisuus kannustaa mennen tullen sekä elämyssarjalaisia että kilpasarjalaisia.

Alueelta on myös mahdollista vuokrata maastopyöriä ja fatbike:ja tapahtuman ajaksi. Alueen muut pyöräilyaiheiset tapahtumat kuten Ruska Race 16.9 ja Winter Fatbike Festival toivottavat kaikille hyvää matkaa! Ilmoittaudu mukaan!

Ohjelma