Rinneseikkailu: Tunturiarvoituspeli

8.1 — 2.5.2021

Rinneseikkailu: Tunturiarvoituspeli

Mystinen Pyhätunturi kätkee sisäänsä loputtomasti ikiaikaisia salaisuuksia ja arvoituksia. Tunturiarvoituspeli pyörittää pelaajia ympäri hiihtokeskusta arvoituksen perässä. Onnistutko löytämään kaikki vihjeet ja ratkaisemaan arvoituksen?

Ensimmäinen vihje on pelipäivinä Pyhätunturin Hiihtokoulun ilmoitustaululla, Hotelli Pyhätunturin P-alueen päädyssä. Vihjeet ohjaavat pelaajat aina seuraavaan paikkaan. Muista rastipaikalla kurkata aina vihjeen toisellekin puolelle. Peli päättyy Hiihtokoulun mökille.

Tunturiarvoituspeliin voi osallistua, kunhan on riittävästi laskutaitoa liikkua vähintään punaisissa rinteissä. Yksi lukutaitoinen pelaaja on hyvä olla mukana pähkäilemässä peliohjeita pelin alussa ja arvoituksen ratkaisua pelin lopussa. Vinkkejä saa tarvittaessa Hiihtokoulun mökiltä, jos tuntuu siltä, ettei peli etene.

Peli on hauska ohjelma rinnepäiviin. Peliä voi pelata vähitellen laskujen
lomassa päivän aikana tai kisata oman seurueen joukkueiden kesken. Nopeimmat saattavat ratkaista arvoituksen jopa tunnissa. Pelaaminen on maksutonta, mutta hissilipun ja laskuvälineet pelaaja toki tarvitsee.

Onnea arvoituksen ratkaisemiseen! Olkoon tunturi kanssasi.

Tule pelaamaan vain terveenä ja muista turvavälit muihin seurueisiin rastipaikoilla ja hissijonoissa. Tutustu Pyhän alueen yleisiin toimintaohjeisiin

Oikeudet muutoksiin pidätetään.