Vapaa päivä w/ Anttu Oikkonen & Aleksi Patja

lauantai 30.1.2021 klo 12.00–15.00

Vapaa päivä w/ Anttu Oikkonen & Aleksi Patja


Pyhän Free´kend-lähettiläs, vapaalaskija Anttu Oikkonen & crew ohjaavat suksilla laskeville junioreille kolmet sessarit kauden aikana Pyhän rinteillä, parkissa ja lähimaastoissa. Sessareiden teemat vaihtelevat, joten osallistua voi vaikka joka kerta.

- Tammikuun (30.1.2021) sessarin painopiste on parkissa, jossa kokeneet laskijat antavat vinkkejä temppuihin. Antun kanssa ohjaamassa on maajoukkuelaskija Aleksi Patja.

- Helmikuussa (13.2.2021) etsitään hyviä käännöksiä ja freestylepainotteista laskettavaa parkin lisäksi myös muista rinteistä ja niiden reunoilta. Ryhmän mukana on ammattivalokuvaaja Teemu Kuisma, jonka kanssa puhutaan laskukuvaamisesta. Jokaisella on sessarin lopuksi itsestään Teemun ottama laskukuva.

- Maaliskuun (20.3.2021) perehdytään vapaalaskuun rinteiden ulkopuolella. Mukana on hiihtokoulun vapaalaskuopas, jonka kanssa käydään ensin läpi lumiturvallisuusvälineet ja Pyhän vapaalaskualueet. Laskiessa tutustutaan helposti ja turvallisesti saavutettaviin vapaalaskualueisiin.

Taitotaso: Juniorin tulee pärjätä yksin rinteessä ja omata aiempaa kokemusta parkkilaskemisesta. Maaliskuun sessareilla tulee osata laskea puustoistakin vapaalaskumaastoa rinteiden ulkopuolella. Sessarit on tarkoitettu 10–17-vuotiaille suksilaskijoille.

Vain huoltaja voi ilmoittaa juniorin mukaan. Sessarit järjestetään kolmena lauantaina klo 12.00–15.00, ja hinta on 65 €/juniori/kerta. Osallistumisen voi maksaa verkkopankissa tai luottokortilla. Jokaiselle sessarille mahtuu mukaan seitsemän junioria.

Ilmoita juniori mukaan


Juniorilla tulee olla:
- Välineet: sukset, sauvat, kypärä ja laskulasit.
- Vähintään kolmen tunnin hissilippu.
- Vakuutusta, joka kattaa merkittyjen rinteiden ulkopuolella laskemisen.
- Tammikuun ja helmikuun sessareilla selkäpanssari.
- Maaliskuun sessareilla hyvä, tukeva reppu, jossa lumiturvallisuusvälineet eli piippari, lapio ja sondi (lainattavissa maksuttomasti). Reppuun voi pakata myös juomapullon sekä pienen evään, esim. eväspatukan.

Päivän ohjelma:
Klo 12.00 Tapaaminen ravintola Coloradon baarissa turvaväleillä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä sisätilassa. Alussa käydään läpi päivän ohjelma. Huoltaja voi olla mukana.
Klo 12.15 Sessarit alkaa ja ryhmä suuntaa mäkeen.
Klo 15.00 Sessarit päättyy. Kokoontuminen Coloradon baarissa turvaväleillä, jos huoltaja ei ole erikseen sopinut toista tapaamispaikkaa juniorin kanssa. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä sisätilassa.

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan tai jos järjestäjä joutuu perumaan tapahtuman. Osallistua saa vain terveenä, turvavälit muihin osallistujin pidetään. Huomioimme ajankohtaiset oheistukset Covid-19-viruksen leviämisen estämiseksi. Osallistujien huoltajille lähetetään infokirje sähköpostitse ennen ohjelman alkamista. Tutustu Pyhän alueen toimintaohjeisiin tästä.


Oikeudet muutoksiin pidätetään.