Pyhän Vappu / PERUTTU

30.4 — 3.5.2020

Pyhän Vappu - Laskukauden päätösjuhlat Pyhällä

Koronavirustilanteen takia Pyhän Vappu on peruttu. Pyhän kausi päättyy 28.3.2020 klo 18.00. Lue tiedote tästä.

Pyhän rinteiden avaustavoite ensi kaudelle on 19.11.2020. Kiitos ystävät menneestä kaudesta ja nähdään pian taas mäessä!

***********************************************************

Pyhän Vappu on täynnä ystäviä, aurinkoisia laskupäiviä ja kepeää yhdessäoloa. Päivien aikana kisaillaan leppoisasti rinteessä ja fiilistellään kauden viimeisiä kurveja. Vappuna musiikkia soittavat mm. Maustetytöt ja Aivovuoto.

Vappuaatto aloitetaan rennoilla parkkisessareilla, joiden viihdyttävimmät esitykset palkitaan avokätisesti. Vappupäivänä pipotetaan juhlallisin menoin Pyhän suojelijan eli Huttu-Ukon patsas sekä kilpaillaan vappuradalla tyylistä ja tarkkuudesta. Lauantaina juhlinta huipentuu pool partyihin PyhäWurstin pihassa. Vesialtaan lyhyimmällä vauhdilla ylittänyt uskalikko voittaa kisan. Sykähdyttävimmät laskutyylit ja omaperäisimmät asukokonaisuudet palkitaan toki myös. Wurstin pihassa on palju lämmin eli uikkarit ja pyyhe mukaan. Terassilla viihtyviä ilahduttavat DJ sekä Wurstin hodarit.

Hissit pyörivät viimeistä päivää tälle kaudelle sunnuntaina 3.5., joten pitkästä vappuviikonlopusta ehtii ottaa kaiken hauskan irti.

VAPPUBILEET HOTELLI PYHÄTUNTURISSA 30.4.2020

Maustetytöt
Aivovuoto

Osta lippu

Lippu: Tiketistä 16,50 €. Ovelta 20 €, jos lippuja jää.
K-18.
Showtime klo 22:30.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Vapaalasku Pyhällä

Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luosto kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin hiihtäjälle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaahiihtoon opastetuilla retkillä.

Tutustu

Hissiliput edullisemmin netistä