Pyhän vappu

27.4 — 1.5.2019

Pyhän vappu - Laskukauden päätösjuhlat Pyhällä

Vappuna Pyhä on jälleen täynnä ystäviä ja aurinkoista tunturifiilistä. Vappu kestää kerrankin tarpeeksi monta päivää, joten kauden viimeisistä laskupäivistä ehtii ottaa kaiken ilon irti. Lauantaina 27.4. aloitetaan parkkisessareilla, POWin ilmastotyöpajalla ja Vapaalaskufestivaalien leffaillalla. Sunnuntaina kilpaillaan Calle-talon luona vappuradalla tyylistä, tarkkuudesta ja luovuudesta. Maanantaina laitetaan hulinaksi Keeshlifen johdolla Polar Madness -parkilla. Vappuaattona luvassa on pool partyt Pyhä Wurstin pihassa, Protect Our Wintersin (POW) vappulasku ja Huttu-ukon perinteinen pipotus. Joko arvaat, kuka Pyhän ystävä pipottaa patsaan tänä vuonna? Kurkkaa vapun ohjelma-aikataulu ohesta.

Vappua juhlitaan yhteistyössä Bättre Folkin kanssa ja illoille on koottu huikea minifestivaali:

Sunnuntai 28.4.2019: Eevil Stöö, DJ Kridlokk
Maanantai 29.4.2019: IBE X MELO
Tiistai 30.4.2019: Gettomasa

Pyhän tai Pyhä-Rukan kausikortin haltijoille festivaalikeikat ovat maksuttomia. Huomioithan, että keikkapaikan asiakaskapasiteetti on rajallinen, ja lipun ostaneet ovat etusijalla sisäänpääsyssä. Jos siis haluat varmistaa paikkasi keikoilla, suosittelemme lipun ostamista ennakkoon.

Osta lippu

3 päivän lippu 27,50 €. 1 päivän lippu (sunnuntai, maanantai tai tiistai) 11,50 €. Lippuasioissa yhteyden voi ottaa suoraan Liveton asiakaspalveluun asiakaspalvelu(a)liveto.fi

Paikka: Hotelli Pyhätunturi/Colorado Bar.
K-18.
Ovet aukeavat iltaisin klo 21.
Showtime noin klo 22.


Vapaalasku Pyhällä

Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luosto kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin hiihtäjälle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaahiihtoon opastetuilla retkillä.

Tutustu

Hissiliput edullisemmin netistä

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yhteistyössä:

Bättre Folk -festivaali   Salomon   Atomic   Suunto   Pieps   Ilahu   Clifbar   K-Market