Vappu Free'kend

27.4 — 1.5.2018

Vappu Free´kend - Vapaalaskukauden päätösjuhlat Pyhällä

Vappu Free´kend kruunaa Free´kend-tapahtumien sarjan ja kokoaa vapaalaskijat tunturiin kuluneen laskukauden päätökseksi. Saavu tunturiin moikkaamaan laskukavereita ennen kuin ladut hetkeksi erkanevat ja kesä saa alkaa.

Lauantain perinteisissä Pohjoisrinteiden vappukarkeloissa PyhäWurstin pihassa laskualtaan vesi on kylmää ja paljun vesi kuumaa. Sunnuntaina kisataan tyylistä vappuradalla. Kisajuontajana toimii molempina päivinä tuttuun tapaan Mikko Suursalmi. Maanantaina luvassa on vappulasku retrohengessä ja Huttu-ukko-patsaan pipotus Tajukankaalla. Tsokan terassi on vappuaattona täynnä kepeää kevättunnelmaa, kun "lappilaisen räpin ylityömies" Talonpoika Lalli saapuu tunturiin maksuttomalle ulkoilmakeikalle. Jos vain lumitilanne sallii, suunnataan viikonloppuna Free´kend-lähettiläiden johdolla offareille ja takamaastoon.

Vappuaattoillan meiningistä Hotelli Pyhätunturissa vastaa Lyömättömät.

Perjantai
Illalla livemusiikkia Carlsberg Housessa

Lauantai
Klo 13 Allasbileet PyhäWurstin pihassa, Pohjoisrinteiden ala-asemalla. Omalle pyyhkeelle kova suositus, jos paljuun mielii. 
Illalla livemusiikkia Carlsberg Housessa ja Sportbarissa

Sunnuntai
Klo 13 Vappuratalasku Calle-talon alapuolella. Tyylikkäimmät laskut ja laskijat palkitaan K-Marketin lahjakorteilla. 
Klo 22.30 DJ Carlsberg Housessa

Maanantai
Klo 12 Huttu-ukko-patsaan perinteinen pipotus Tajukankaalla. Paikalle löytää laskemalla Sinistä rinnettä ja kääntymällä vasemmalle Tajukangas-kyltin suuntaan. Patsas löytyy oikealta puolelta vessojen jälkeen.
Klo 12.30 Vappulasku retrohengessä, kokoontuminen Express-hissin yläasemalla
Klo 14.00 Talonpoika Lalli maksuttomalla keilalla tunturin huipun Tsokassa.
Klo 14-17 Seikkailukuormuri Pesän avoimet ovet PyhäWurstin pihassa, Pohjoisrinteiden ala-asemalla.
Klo 23.30 Lyömättömät Hotelli Pyhätunturissa. Lipunmyynti paikan päällä klo 21 lähtien, lippu 13 € + narikka.

Tiistai
Klo 11-14 Vappubrunssi PyhäWurstissa. Brunssin hinta on 18 €/henkilö. Alle 12-vuotiaat ruokailevat 9 eurolla, alle neljävuotiaat vappuviipottajat ilmaiseksi. Huom., vappubrunssi tulee varata etukäteen. Ilmoitathan tulostasi sähköpostitse info@pyhawurst.fi tai soittele 040 530 2206.
Klo 20 Vapun ja kauden päätösbileet Carlsberg Housessa. Lavalle nousee MegaShuffleBoogieBigBandOrchestra. Vapaa pääsy.

Vapaalasku Pyhällä

Pyhän vapaalaskumahdollisuudet ovat Suomen mittakaavassa vertaansa vailla. Seitsemän erilaista vapaalaskualuetta tunturin läheisyydessä ja Pyhä-Luosto kansallispuistossa tarjoavat haastetta kokeneellekin hiihtäjälle. Löydä oma suosikkialueesi tai tutustu vapaahiihtoon opastetuilla retkillä.

Tutustu

Hissiliput edullisemmin netistä

Pyhä Vappu Free'kend - Yhteistyössä


Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Ohjelma