Pyhän Vappu

29.4 — 1.5.2022

Laskukauden päätösjuhlat Pyhällä

Pyhän Vappu on täynnä ystäviä, aurinkoisia laskupäiviä ja kepeää yhdessäoloa. Päivien aikana kisaillaan leppoisasti rinteessä, fiilistellään kauden viimeisiä kurveja ja nautitaan livemusiikista.

PyhäWurstin pihassa kisaillaan lauantaina klo 13–15 pool partyissa, joissa kylmän vesialtaan tyylikkäimmin ylittäneet palkitaan rohkeudestaan ja asenteestaan. Varalaskuvaatteet kannattaa ottaa mukaan viikonloppua varten, jos aikoo uiskennella altaassa hyvinkin hartaasti. Musiikki soi Wurstin terassilla klo 12–16.

Vappuna tapahtuu myös uusi, ainutlaatuinen PYHÄ AISTI Pre-Party, ja Aisti Areenalle rakennetaan hauskaa laskettavaa kaikentasoisille suksilaskijoille ja lumilautailijoille. Avoimet laskusessarit järjestään perjantaina klo 13 alkaen.

OHJELMA

Perjantai
Klo 13–16.30 Aisti Areena

Klo 13–14.30 Avoimet Aisti-sessarit. Suksilaskijoille ja lumilautailijoille tarkoitetut laskusessarit. Osallistua voi kertomalla nimensä lähettäjälle Areenan yläosassa. Palkinnot jaetaan lopuksi komeimmista tempuista ja hienoimmasta asenteesta ja tyylistä. Suosittelemme kypärän käyttöä aina kaikille. Tutustuthan suorituspaikkoihin etukäteen. Osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla.

Klo 15–16.30 Forren Megasessarit ja palkintojenjako

Klo 13–16.30 Paha Vaanii dj:t Harvest ja Laura Vartio

Aisti Areena sijaitsee rinteessä 11. Huttutuvalla toimii pop-up-ravintola, jossa on anniskeluoikeudet.

Klo 20–01 Tajukangas

Klo 20–22.30 Daniel Kayrouz b2b Justus Valtanen
Klo 22.30–01 Lil Tony b2b Tomi K

Tajukankaan tapahtuma-alue on ulkona, joten illalla kannattaa pukeutua todella lämpimästi. Paikalla on pop-up-nuotiobaari, jossa on anniskeluoikeudet. Kodassa palaa tulet ja sinne voi mennä lämmittelemään kylmän yllättäessä. Paikalla on kaksi ulkohuussia. Lähin sisävessa on Calle-Talossa. Tajukankaalle kävellään Hotelli Pyhätunturin P-alueen päädystä, rinteiden poikki ja huoltotietä pitkin. Avaa aistisi ja seuraa Tajukangas-opastekylttejä.

Lauantai
Klo 12–16 Pool Party @PyhäWurst


Klo 12–14 D.R.E.A.M d:jt
Klo 13–15 Allaslaskut ja palkintojenjako. Lyhyimmällä vauhdilla ja hienoimmilla tyyleillä altaan ylittäneet palkitaan. Osallistua voi kertomalla nimensä lähettäjälle altaan yläpuolella rinteessä. Laskut pitää suorittaa ilman sauvoja, mutta kypärän käyttöä suosittelemme aina kaikille. Osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla. Mukaan kannattaa pakata vaihtovaatteet, jos aikoo pulikoida altaassa.
Klo 14–15 Nita
Klo 15–16 Kemiallinen Uni (live)

Klo 20–01 Tajukangas

Klo 20–22 Irma & Helmz
Klo 22–23 Jaakko Eino Kalevi (live)
Klo 23–01 J. Lindroos b2b Denzel

Tajukankaan tapahtuma-alue on ulkona, joten illalla kannattaa pukeutua todella lämpimästi. Paikalla on pop-up-nuotiobaari, jossa on anniskeluoikeudet. Maksuvälineenä käy kortti. Kodassa palaa tulet ja sinne voi mennä lämmittelemään kylmän yllättäessä. Paikalla on kaksi ulkohuussia. Lähin sisävessa on Calle-Talossa. Tajukankaalle kävellään Hotelli Pyhätunturin P-alueen päädystä, rinteiden poikki ja huoltotietä pitkin. Avaa aistisi ja seuraa Tajukangas-opastekylttejä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hissiliput edullisemmin netistä