Aika ei käy pitkäksi Pyhän hiihtolomalla – 4 vinkkiä lumisen viikon viettoon

Hiihtolomakausi käynnistyi Pyhällä aurinkoisella säällä. Loman aktiviteeteissa ei tarvitse luottaa pelkästään omaan mielikuvitukseensa, vaan sen tueksi tunturista löytyy myös järjestettyä ohjelmaa sekä muita mahdollisuuksia.

Superseikkailija-peli vie ympäri tunturia

Tällä kaudelle uutta tunturissa on muun muassa Pyhän oma mobiililaitteella pelattava Superseikkailija-peli, joka vie seikkailijan ympäri tunturia, ja uteliaan seikkailijan jopa hieman kauemmas. Pelistä löytyy kolme erilaista seikkailua, joissa suoritetaan erilaisia paikkasidonnaisia rasteja ja kerätään pisteitä. Rastien keräämisen ohessa pääsee myös oppimaan tunturista uusia puolia. Rasteja löytyy esimerkiksi Tajukankaalta ja tunturin huipulta. Pelistä löytyy myös salarasteja, jotka pitää löytää vihjeiden perusteella. Yksi niistä on ”Selvitä koodi 540”, soittaako kelloja?

Superseikkailija-pelin löydät osoitteesta www.laplandgames.fi

Perherinteiden pulkkamäki ja napakelkka

Perherinteiden ala-asema on jo nyt tarjonnut rauhallisen tulistelupaikan esimerkiksi makkaroiden paistamiseen. Nyt alueella on lisäksi myös napakelkka, pulkkamäki sekä ensimmäisiä askeleita lumilautailijan polulla ottaville suunnattu Burtonin Riglet Park, jotka tuovat lisää vaihtelua niille, jotka eivät rinteessä viihdy koko päivää.

Pyhän rinne ja hissitiedot: https://pyha.fi/hiihtokeskus/r...

Rinneseikkailuja sen seitsemää sorttia

Ohjattuja rinneseikkailuja löytyy hiihtolomien aikana viikon jokaiselle päivälle aina maaliskuun 18. päivään asti! Olipa kyse retkestä poroaitaukselle, kurkistuksesta hiihtokeskuksen kulisseihin tai seikkailutaitojen opettelusta, löytyy sopivia vaihtoehtoja varmasti kaikille perheenjäsenille perheen pienimmistä vapaalaskulaskusta kiinnostuneille hurjapäillekin.

Katso kaikki rinneseikkailut täältä: https://pyha.fi/hiihtokeskus/hiihtolomat


Hiihtokoulun johdolla uusiin seikkailuihin

Laskettelu ja maastohiihto ovat ilmiselviä tapoja nauttia Pyhästä seuraavien viikkojen aikana. Vaihtelua ja uusia mahdollisuuksiin löytyy vuokraamon lisäksi myös Pyhätunturin hiihtokoulusta. Yksityistuntien ja klassisten Werneri-kurssien lisäksi uutuutena esimerkiksi perheille ja nuorille suunnatut Pyhä Backcountry -tuotteet. Vapaalaskusta kiinnostuneille löytyy erilaisia vaihtoehtoja aina varusteiden läpikäymisestä Noitatunturin kierrokseen asti.

Lue lisää hiihtokoulun tarjonnasta täältä: https://pyha.fi/yritys/pyhatunturin-hiihtokoulu


Teksti: Iiro Kerkelä
Kuvat: Teemu Kuisma, Tomi Turunen, Harri Tarvainen