Korvatunturin valloitus

14.12.2019—31.12.2020

Maastovaellus Itäkairaan Korvatunturille 3 - 5 vrk

Lähde muutaman vuorokauden mittaiselle vaellukselle eräperinteen ytimeen, poromies Moskun jalanjäljille Itäkairaan, UK-puiston etelälaidalle Savukoskelle. Ammattieräoppaan matkassa on turvallista liikkua siellä missä matkapuhelin ei häiritse ja todennäköisin vastaantulija on poro eikä ihminen.

Patikoinnin lomassa kuulet tarinoita alueella vaikuttaneista värikkäistä henkilöistä, kuten Mosku, Karhu-Alpi, Ukko-Samperi, Sunkku, Sau-herra, Tipatohvi ja monta muuta. Matkalla voit törmätä poronhoitotöissä oleviin nykyisiin tarinamestareihin, hyvällä tuurilla Itäkairan Prinsessakin voi ilmestyä samoille tulille.

Vaelluksen huippukohtana on tavoitella rajavyöhykkeen sisällä sijaitsevaa Korvatunturin huippua, jonne järjestän rajavyöhykeluvan. Retken aikana opit paljon eräelämästä, luonnosta, poronhoidosta, retkiruokailusta ja retkivarusteista.

Elämykset syntyvät usein yhdessä tekemisestä. Ruoan yhdessä valmistaminen, nuotiohetket ja saman henkisessä ryhmässä liikkuminen antavat takuuvarmat eväät huippuelämyksille!

Kysy rohkeasti millaiset retken toteutusmahdollisuudet ovat juuri sinulle!