Polkaise Luoston ametistikaivokselle sähköavusteisella e-fatbikella

10.12.2022—8.4.2023

Koe jännittävä ja ainutlaatuinen ulkoilma-aktiviteetti Luostolla. Polje sähköpyörällä Lampivaaran huipulle ja löydä itsellesi ikioma Lapin jalokivi!

Ametistikaivos Luostolla on auki maanantaista launtaihin talvisaikaan. Bliss Adventure järjestää kaksi opastettua retkeä päivässä Lampivaaraan klo 10:45 ja 13:45. Ametistikaivokselle pyöräillään tehokkaalla, sähköavusteisella e-fatbikella. Lampivaaran huipulla voit ihailla ympäröivää Pyhä-Luoston kansallispuistoa. Kaivoskierroksella kuulet kiehtovia tarinoita sekä uskomuksia ametistista. Lopuksi jokainen vierailija saa kokeilla kaivuutaitojaan ja etsiä itselleen ikioman onnenkiven.

Bliss Adventuren ametistiretki e-fatbikella on takuulla ikimuistoinen kokemus, joka kruunaa jokaisen Lapin vierailun.

Tapaamispaikka

E-fatbike-retki alkaa ametistikaupalta Luoston keskustasta. Osoite: Luostontie 4, 99555 Luosto.

Mitä hintaan sisältyy?

E-fatbike ohjaajan palvelut ja opastus ametistikaivokselle, laadukkaan e-fatbiken vuokraus sekä tarvittavat varusteet, kuten kypärä ja säärystimet. Sisäänpääsy ametistikaivokselle, tarinankerronta, kuuma mehu ja yksi oma onnen ametisti mukaan muistoksi.

Mitä tarvitsen mukaan?

Talviulkoiluun soveltuva vaatetus sisältäen lämpimät kengät, kypärän alle mahtuvan päähineen ja talvihanskat tai -rukkaset. Ametistikaivoksella tarjoillaan kuumaa mehua.

Huomioitavaa

Pyöräilijän minimipituus on 155 cm (e-fatbike koko S).

Osta nyt verkosta!

Osta