Revontuli ja valokuvausretki autolla

pe 7.10.2022

Sametinsininen taivas, suuri kuu ja tähdet tarjoavat unohtumattoman taustan tälle retkelle, joka vie sinut etsimään revontulia.Tällä retkellä menemme kauniille lumisille näköalapaikoille, jossa rinteiden tai hotellien tuottama valosaaste ei häiritse taivaalle näkemistä.

Aloitamme retken nuotiohetkellä, jonka aikana kuulet mielenkiintoisia seikkoja revontulista, tähdistä ja niiden synnystä taivaallemme. Oppaamme seuraa samalla merkkejä, jotka ennustavat revontulien ilmestymistä taivaalle. Jos ensimmäiseen paikkaan revontulet eivät ilmesty, jatkamme matkaa autolla paikkoihin missä sillä hetkellä on parhaat mahdollisuudet nähdä revontulia.

Revontulia odotellessa paistamme nuotiolla makkarat, juomme kahvit tai kuumat juomat ja samalla opetamme sinua kamerasi säätöjen kanssa omien revontulikuviesi ottamisessa. Katso myös Revontuliretki hiihtäen tai lumikengillä tästä.

Retken pituus. 3,5 tuntia,

Vaativuus: Helppo

Varaukset edelliseen päivään klo 15 mennessä. Retket ovat mahdollisia myös muina päivinä tai tiedustele retkeä samalle päivälle TÄSTÄ LINKISTÄ

Hinta sisältää ystävällisen opastuksen, kuljetukset, eväät ja kuumaa juotavaa.

129€/henkilö
Sisältää nuotiomakkaran ja kuumaa juomaa
Kesto 3,5 tuntia
2-8 hlö
Varaukset edellisenä päivänä klo. 15 mennessä