Sähkökelkkasafari ametistikaivokselle

20.12.2021—9.4.2022

Kokeile ensimmäisinä maailmassa äänettömiä ja päästöttömiä sähkömoottorikelkkoja. Hyppää satulaan ja lähde kanssamme etsimään oma ametistisi!

TUOTEUUTUUS Bliss Adventure järjestää sähkömoottorikelkoilla opastettuja retkiä Pyhältä Luoston upealle Ametistikaivokselle. Tämä ainutlaatuinen e-aktiviteetti perustuu yhteistyöhömme pyhätunturilaisen Sunday Morning Resortin ja Lampivaaran Ametistikaivoksen kanssa. Sähkökelkkatuote on varattavissa Bliss Adventuren verkkosivuilta talvikaudelle 2021-2022. Retki ei edellytä aiempaa kokemusta moottorikelkkailusta. Hyppää satulaan ja lähde kanssamme etsimään oma ametistisi!

TUOTEUUTUUS Bliss Adventure ylpeänä tarjoaa täysin uudenlaisen luontoelämyksen. Suomen Lapissa valmistetut sähkömoottorikelkat vievät Pyhältä ametistikaivossafarille hiljaisesti ja ilman polttoaineenkatkua. Lampivaaran huipulla voit ihailla ympäröivää Pyhä-Luoston kansallispuistoa. Kaivoskierroksella kuulet kiehtovia tarinoita sekä uskomuksia ametistista. Vierailun lopuksi jokainen seikkailija saa kokeilla kaivuutaitojaan ja etsiä itselleen ikioman onnenkiven.

Retki ei edellytä aiempaa kokemusta moottorikelkkailusta. Tämä ainutlaatuinen e-aktiviteetti perustuu yhteistyöhömme pyhätunturilaisen Sunday Morning Resortin ja Lampivaarassa sijaitsevan Ametistikaivoksen kanssa. Sähkökelkkatuote on varattavissa englanniksi Bliss Adventuren verkkosivuilta. Voit tehdä varauksen suomeksi soittamalla 040 530 2206 tai s-postitse info@blissadventure.

SÄHKÖKELKKASAFARI AMETISTIKAIVOKSELLE

295 € / kelkkailija (2 henkilöä / kelkka)
Lisämaksusta 1 henkilö / kelkka 60 € / henkilö
Hintaan sisältyy opastus, laadukas eSled, kypärä, talvivaatteet ja -kengät, pääsylippu Ametistikaivokselle, liikennevakuutus (max. omavastuu €900)
Kahvi/tee ja nisu Koparassa, kuuma mehu Ametistikaivoksella ja lounas paluumatkalla
Ryhmäkoko 2-12 henkilöä