Arctic Husky Farm

Huskyfarmi

Tervetuloa Arctic Husky Farmille

Meillä tapaat ympäri vuoden vetokoiria, sekä tutustut 4000 vuotta vanhaan arktisten alueiden menopeliin; koiravaljakkoon. Järjestämme talvisin huskysafareita Pyhä-Luoston alueen upeissa tunturimaisemissa muutamasta tunnista kahden päivän todellisiin eräseikkailuihin. Farmimme on osa Lapland Hotels/Lapland Safaris -konsernia.

Farmimme sijaitsee Pyhän ja Luoston puolessa välissä, noin 10 min ajomatkan päässä Luostolta Pyhälle ja noin 20 min ajomatkan päässä Pyhältä Luostolle. Meidät tavoitat osoitteesta: info@huskysafaris.com tai numerosta 0400 27 27 14

Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme!

Kesän ja syyslomaviikkojen tarhavierailut

Kesällä ja lokakuun syyslomaviikoilla 42 ja 43 pääsette tutustumaan huskyihimme opastetulla kennelvierailulla. Se järjestetään arkipäivisin ilman ennakkovarausta klo 12:00. Kierroksen hinta on 10 €/henkilö ja 20 €/perhe.

Talven ohjelmat

Arctic Husky Farm tarjoaa eripituisia koiravaljakkoseikkailuja kovakuntoisten huskien ja kokeneiden oppaiden kanssa luonnonkauniissa maisemissa. Parhaiten paikalle pääsee Pyhä-Luoston alueen ohjelmapalveluyritysten kautta, jotka järjestävät safareita tarhalle kelkalla tai autokyydityksin.

Tule tutustumaan veikeiden vetokoirien maailmaan ja ajamaan omalla valjakolla!