Café Loimu

Kahvila-Ravintola
Lounas buffet
Erikoiskahvit
A-oikeudet
Take away
Lasitettu terassi
Wifi

Aukioloaikamme muuttuu !!!!!
la 1.10.2022 alkaen
kahvila klo: 10-16
lounasbuffet/keittiö klo: 11-15

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Päivittäin Lounasbuffetissa
Päivän keitto 11,50€
Kotiruokalounas 15,50€
sisältää: salaattibuffet, talon leivät, ruokajuomana
kotikalja, maito tai vesi. Kahvi tai tee.

BURGERIT ja PIHVIT

VITRIINISTÄ TUOREET PULLAT ja MUNKIT
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆


L Ä M P I M Ä S T I
T E R V E T U L O A !

*******************************************
SUOSITTUA MÖKKIEVÄSTÄ!

Tiesithän että käristyspadan voit tilata neljästä henkilöstä ylöspäin, niin monelle kuin tarve on.
helposti valmis ruoka mökkipöytään,
asuntovaunuun tai asuntoautoon.

soita - tilaa - nouda - nauti
+358401964750

Valmistetaan patoihin, jotka palautetaan
viimeistään seuraavaan päivään klo: 14 mennessä.
Vaihtoehtoisesti voi tuoda omat astiat.

Tarjolla päivittäin

*****************************************

* Lounasbuffet (11-16) [1.10.2022 ALKAEN KLO: 11-15]
* Poronkäristys, pihvit, burgerit (11-16) [1.10.2022 ALKAEN KLO: 11-15]
* Makeat/suolaiset vitriinituotteet (10-17) [1.10.2022 ALKAEN KLO: 10-16]
* Kahvit, tee, virvokkeet (10-17) [1.10.2022 ALKAEN KLO: 10-16]
* Paikallisia tuotteita tuliaisiksi (10-17) [1.10.2022 ALKAEN KLO: 10-16]

*****************************************

Olemme avoinna ympäri vuoden.
Tervetuloa tutustumaan!

*****************************************

Cafe Loimu tarjoaa lähiruokaa

  • Vaaleat kalat (hauki, kuha, ahven, muikku ja siika) tulevat Kemijärven kalastajilta.
  • Porotuotteet tulevat lähialueen tuottajilta.
  • Sienet (korvasienet, herkkutatit, voitatit, kangasrouskut, haaparouskut) sekä marjoista hilla, karpalo, puolukka, kaarnikka (=variksenmarja), mustikka tulevat lähialueen poimijoilta. Em. marjoja hyödynnämme myös makeissa vitriinituotteissamme. Sienet hyödynnämme suolaisissa piirakoissa, keitoissa ja kastikkeissa.
  • Lähialueen tuottajalta tulee myös kanerva-maarianheinä - kuohujuoma ja -siirappi (jota käytämme leivonnaisissamme).
  • Leivomme joka päivä itse sämpylät. Itsetehdyissä rieskoissa hyödynnämme edelliseltä päivältä jääneitä raaka-aineita. Vitriinissä myytävät sämpylät ja suolaiset piirakat leivomme itse lähialueen raaka-aineista.
  • Ruokalistaltamme löytyy joka päivä vaihtuvat vegaaniset- ja kasvisruuat vaihtoehtona lihalle.