Café Uksakka

Café Uksakka

Café Uksakka on Jaakkolan porotilan isäntäväen pitämä, kotoisa lounaskahvila Luostotunturin juurella. Uksakka tarjoaa maittavaa lounasta, herkullisia burgereita sekä juurevia pororuokia oman porokarjan lihasta. Arvostamme paikallisia raaka-aineita ja kaikki ruuat pyrimme valmistamaan aina alusta loppuun itse. Päivittäin vaihtuva lounas runsaine salaattipöytineen ja perunarieskoineen vie nälkäisimmänkin kulkijan näläntunteen hetkessä. Ajalla 29.3.–18.4 Uksakka palvelee joka päivä klo: 12:00 – 17:00 ja maistuva lounas runsaine salaattipöytineen sekä perunarieskoineen on tarjolla päivittäin
klo: 12.00 – 14.00. Paikan päälle voi jäädä syömään, mutta kaikki listaruuat, lounaan sekä leivonnaiset saa myös mukaan. Tutustu myös Uksakan Mökki Delivery-palveluun, joka on suunniteltu helpottamaan lomakokin keittiövuoroja.

Uksakka myy myös Jaakkolan porotilan poronlihaa ja lihajalosteita, ja lihaostoksille voi tulla Uksakan aukioloaikoina. Me käytämme maskia, käytäthän sinäkin. Tervetuloa - Bures boahtin!

UKSAKAN RUOKALISTA

UKSAKAN LOUNASLISTA

UKSAKKA MÖKKI DELIVERY

UKSAKAN PORONLIHATUOTTEET