Hoitola Susannea

Hoitola Susannea-Uiton kotirantasauna

Kemijoen rannalle on valmistunut alkuvuodesta 2019 hoitosauna, joka on tarkoitettu noin 8-10 asiakkaalle. Saunalla tehdään saunahoitoja, mutta saunaa ja sen tupakeittiötä voi mm. vuokrata pienimuotoisille kokouksille ja illanistujaisille.

Lisää tietoa hoidoista ja niiden hinnoista www.susannea.fi

Saunaterapia on suomalaista perinnehoitokulttuuria kunnioittava ja saunahoitoihin erikoistunut terapiamuoto, jonka yksi hoitomuoto on mm. paljon kysytty verikuppaus.

Sauna on rakennettu kunnioituksena myös uiton perinteelle. Saunalta löytyy uittoon liittyviä kirjoja, kuvia ja työkaluja.

Hoitosaunan osoite on Kemijärventie 1156 (veneenlaskupaikka). Etäisyys Pyhätunturille n.20 km, Kemijärvelle n.40 km ja Sodankylään n.70 km.

Saunahoidot:

 • Verikuppaus
 • Turvehoidot
 • Makiat hoidot
 • Satumaiset saunahoidot ihanaisille naisille
 • Tosimiesten saunahoidot

Seuraa Facebook-sivujamme

Kysytyimpiä saunahoitoja:

   KUPPARIN HELLISSÄ KÄSISSÄ

   Kuppaus on vanha kansanparannuskeino, joka parantaa verenkiertoa ja poistaa kuona-aineita hiussuonista. Kuppausta on tarjolla ympäri vuoden tilauksesta, paitsi ei ns. mätäkuuna eli 23.7-23.8 välisenä aikana. Asiakkaalle suositellaan kuppausta kaksi kertaa vuodessa (kevät ja syksy). Pienin hoitoväli 3 kk.

   Kuppaukseen kuuluu aluksi kehon lämmittely saunan lauteilla vastoten, ihon desinfiointi, ns. kuivakuppaus/imupaikkojen suunnittelu ja pienten haavojen teko kirurgin veitsellä.

   Kuppauksen jälkeen ihoa suihkutellaan ja haavat desinfioidaan. Lopuksi asiakas pesee vartalon Uiton kotirantasaunan tuotteilla.Kuppaus on yksilöhoito.

   Kenelle kuppaus sopii? Niska-hartia kipuiset henkilöt, verenkierrolliset vaivat eli raajojen puutumiset, migreenitaipumus, korkea verenpaine, erilaiset iho-ongelmat, ihottumat, akne, paiseet, psoriasis ym.

   EI sovellu Marevan potilaille tai raskaana oleville. Muita kontraindikaatioita ovat mm. vaikea sydänsairaus, verenvuototauti, jossain tapauksissa DM (iäkäs ihminen jonka haavat eivät parane). Huomattavan alhainen verenpaine tai anemia.

   • Kuppauksen kesto on noin 1,5 h / Hinta 90,00 €
   • Hinta sisältää saunomisen, vastomisen, ihon- ja hiusten pesun.
   • Saunajuomaksi on tarjolla marjamehua ja vettä

   TURPEEN TAIKAA

   Turve hoitaa hellästi ja puhdistaa lempeästi ihoa, mutta myös mieltä poistamalla stressiä. Turvehoito on aitoa kansanperinteistä hoitoa.

   • Suon suudelma turvesauna pariskunnalle: yht. 80,00 €. Hintaan kuuluu erityinen juhlajuoma/yrttitee ja lisäyllätys Teille kahdelle. Saatte myös kuvan lauteilta niin halutessaan.
   • Suontuoksu Kimppaturve 35,00 €/hlö, min.3/max 8-10 hlö. Kesto noin 2 h.
   • Syli eli savottalaisen unelmapaikka. Turvehaude koko vartalolle 85,00 €/hlö, 1-2 asiakasta voi olla yhtä aikaa. Hoitoon varataan aikaa 1,5 h; hauteessa ollaan n.40 min.

   Turpeen Taikaa- saunahoidot ovat saatavilla ympäri vuoden tilauksesta. Turvesauna sisältää aina turpeen käytön ja vesi ja/tai marjamehun saunajuotavaksi.