Kairosmaja

Kairosmaja

Kairosmajan tunturikeskus (1974) sijaitsee Lapissa, Pyhä-Luoston kansallispuiston ja hiihtokeskuksen vieressä, jylhän Pyhätunturin kainalossa ja kirkasvetisen Pyhäjärven rannalla, noin 50 km Kemijärveltä pohjoiseen.

Kairosmaja tunnetaan kodinomaisena kristillisenä majatalona, jossa on monipuolista ohjelmatoimintaa, maukkaat ateriat, viihtyisät tilat ja hyvä sijainti. Kairoksella vietetään ulkoilmaelämää. Tunturimaisemat innostavat kaikenikäiset opastetuille yhteisille päiväretkille ympäri vuoden. Irrottaudu arjesta, tule rentoutumaan ja virkistymään uusiin voimiin, jotka kantavat arjessa.

Majoitusvaihtoehtoja

Päärakennuksessa on pihatasossa 3 majoitushuonetta, yläkerrassa 13 ja alakerrassa 2 majoitushuonetta. Lisäksi päärakennuksessa on 60 henkilön ruokasali, 50 henkilön kahvio ja alakerrassa noin 40 henkilön monitoimitila.

Tervahovi on täysin uudistettu rakennus noin 120 m päässä päärakennuksesta. Kauniit maisemat Pyhäjärvelle. Alakerrassa on saunatilat, keittiö, ruokailutila, takka ja yksi makuuhuone. Pihatasossa on noin 20 henkilön oleskelutila takkoineen ja 3 majoitushuonetta. Yläkerrassa on yksi majoitushuone. Jokaisessa majoitushuoneessa on oma suihku-wc. Vuodepaikkoja Tervahovissa on yhteensä 10 - 13 kpl.

Rantamaja sijaitsee aivan Pyhäjärven rannalla ja rantasaunan vieressä, noin 150 m päässä päärakennuksesta. Alakerrassa on kaksi majoitushuonetta ja pihatasossa kuusi majoitushuonetta.

Paratiisihuoneet (3 kpl) ovat vaatimattomia, vain kesäkäyttöön soveltuvia huoneita aitassa Pyhäjärven rannalla. Ulkovessa, sähkö.

Eräkämppä sijaitsee noin 9 km Kairosmajalta. Sauna, tupa ja makuuhuone. Vesi viereisestä joesta. Ulkovessa. Ei sähköä. Kunnostettu vuosien 2013 - 2015 aikana.

Täysihoitohinta vaihtelee vuodenajan ja huoneen (majoitusrakennus, sijainti, varustetaso) mukaan.

Tervetuloa.

Tuotteet

alk.
10€
Kairosmajan savusauna
Karin rantasauna Kairosmajalla