KT Company

Valmentaja & Suunnittelija käytössäsi.

Olen valmentaja, kehittäjä, visualisti ja sisustussuunnittelija Pyhätunturilla. Koulutukseltani olen Kauppateknikko, Visualisti sekä Yritysneuvoja. Olen käynyt lisäksi sisustussuunnittelun perusteet opintokokonaisuuden sekä suorittanut parturi-kampaaja koulutuksen.

Johdattelen sinua pohtimaan omaa polkuasi yrittäjyyteen, Matka on jatkuvaa oppimista! Toimin business matkaisi varrella mentorinasi sekä valmennan sinua muuttamaan maailmaa. Minulla on laajat verkostot tietämystä ja tuntemusta yrittämisestä, sekä haluan myös aina oppia uutta ja kehittyä.Voit valita, joka ryhmä valmennuksen tai räätälöidymmän yksilövalmennuksen!

Visualistina ja sisustussuunnittelijana teen monipuolisia tehtäviä tilojen somistamisesta kokonaisvaltaiseen sisustussuunnitteluun. Minulla on hyvä hahmottammiskyky, värituntemus ja harmonian hallinta. Etsin aina kestävän ja iättömän ratkaisun tilaan, niin toimivuuden, kuin esteettisestä näkökulmasta. Sisustussunnittelu on minulle rakkaus!


Kide Shop ideoilogia on osoittaa tuotevalikoimalla asiakkaille, että kunnioitamme luontoa ja luontoarvoja. Tällä hetkellä toimimme verkossa ja parhaiten meidän tavoittaa facebook:in kautta. Olemme erittäin kriittisiä laadun suhteen ja mielestämme hinta & laatu kulkee aina käsikädessä. Tuotemerkit mitä valikoimme on huomioitu asiakkaidemme tarpeiden mukaan sellaisiksi missä tunnemme arvot samoin kuten myös asiakkaamme. Laadukas tuote on hyvä sijoitus itseensä.

Nähdään Pyhällä ja ollaan yhteydessä!

https://www.facebook.com/kidel...