Kotaravintola Jaakkola

Tilaus kotaravintola

Etsitkö vähän erilaista illanvietto- ja juhlapaikkaa tai persoonallista kokoustilaa, josta saa vieraanvaraista, mutkatonta palvelua ja maukasta ruokaa?

Viihtyisässä 60-paikkaisessa kotaravintolassamme järjestät mieleenpainuvat synttärit, pikkujoulut, pienet häät tai muut pidot, osallistut emännän kotakokkikouluun tai nautit ystäväporukalla yksityistä illallista suloisesti lämmittävän avotulen äärellä. Kota tarjoaa myös erinomaiset puitteet pienelle kokoukselle nettiyhteyksineen, videotykkeineen ja valkokankaineen, ja jää taatusti kokouskävijöiden mieleen kauniine somisteineen ja mielenkiintoisine yksityiskohtineen. Tilausravintolassamme tarjoamme mm. itsepoimittuja sieniä ja lähimetsienmarjoja, paikallista kalaa ja tietenkin laadukasta poronlihaa omalta tilalta. Ruokalistaltamme löytyy mm. kodan avotulella loimutettu lohi, leppäsavustettu poronvasanmaksa, muurikalla paistettu poronfilee lakritsisella punaviinikastikkeella sekä emännän valkosuklainen hillapannacotta. Illanvieton kruunaamiseksi voit tilata teemaan liittyvää viihdykettä kuten mieleenpainuvia Lapin tarinoita, Luoston tietäjän tulishown, paikallista ständappia tai erilaisia visailuja pilke silmäkulmassa.

Toteutamme erilaisia tilaisuuksia ja kotaruokailuja tilauksesta ympäri vuoden. Seurueen minimikoko on 6 henkilöä. Mikäli ruokailuun ei sisälly ohjelmiamme, kuten opastettua porotilavierailua, porosafaria tai emännän joikajaisia, veloitamme kotavuokraa 30€/tunti. Lapsilta (3v - 12v.) veloitamme 50% ruokalistan hinnoista. Alle 3-vuotiaat lapset ruokailevat meillä ilmaiseksi.