Kultakeho

TERVETULOA HOITOIHIN, OLEMME AVOINNA AJANVARUKSELLA!

NETTIAJANVARAUS

Olemme kaudenhoitoon ja hierontoihin erikoistunut yritys. Tarjoamme sinulle laadukkaita palveluita koulutetun SKY-kosmetologin ja koulutettujen hierojien toimesta. Tervetuloa ottamaan hetki aikaa itsellesi ja nauttimaan laadukkaista hoidoista ja hieronnoista.

________________________________________________________________________

Koulutettu hieroja Jani Luttinen aloittaa työt Kultakehon tiloissa toukokuussa 2021, Janilla on yli 20 vuoden kokemus hierontatyöstä kuntoilijoiden, ammattiurheilijoiden, sotaveteraanien, invalidien, tyky-, tules-, aslak-, kiila-, niska- ja selkäkuntoutus asiakkaiden parissa. Jani tekee myös fasetti-, trigger-, fasciakäsittelyt sekä raskausajan hierontaa. Vapaa-ajanharrastuksena Janilla on kalastus ja vaeltaminen sekä erityyppinen urheilu.
Jani laatii passelin hoitosuunnitelman aina yhdessä asiakkaan kanssa, on tavoitteena sitten lomarentoutuminen tai jonkun tietyn ongelman purkaminen.


Aikoja Janille voit varata Nettiajanvarauksen kautta. Mikäli sinulla on tarkempaa kysyttävää hieronnoista, voit myös soittaa hänelle:

Jani: 045-135 2278

__________________________________________________________________________

KIROPRAKTIKKO OSKARI MYKKÄNEN TYÖSKENTELEE KULTAKEHON TILOISSA KERRAN KUUKAUDESSA,

AJANVARAUKSET:

0407099171 TAI

timma.fi/kultakeho

__________________________________________________________________________

Liikkeemme on avoinna korona tilanteesta huolimatta, meillä ei ole isoja asiakasryhmiä, vaan teemme töitä yksi asiakas kerrallaan hygienia huomioiden,käytämme myös kasvomaskia. Sinun on kuitenkin syytä arvioida palvelun tarpeesi oman terveydentilasi mukaisesti. Käytäthän käsidesiä heti liikkeeseen tullessasi. Emme päivystä liikkeessä, joten sinun on syytä soittaa tai katsoa aikaa nettiajanvarauksesta ennen tuloasi. Ajanvarauksen sekä hinnat löydät helposti nettiajanvarauksesta, joka on käytössäsi 24/7 osoitteessa: timma.fi/kultakeho

__________________________________________________________________________

Koulutettu hieroja Jussi "Kossu" Koskinen aloittaa työt Kultakehon tiloissa 16.11.2020 Hän laatii passelin hoitosuunnitelman aina yhdessä asiakkaan kanssa, on tavoitteena sitten lomarentoutuminen tai jonkun tietyn ongelman purkaminen. Klassisen hieronnan lisäksi Jussi on erikoistunut urheiluhierontaan sekä purentalihaskäsittelyyn.

Aikoja Jussille voit varata Nettiajanvarauksen kautta. Mikäli sinulla on tarkempaa kysyttävää hieronnoista, voit myös soittaa hänelle:

Jussi: +358 50 431 1911

________________________________________________________________________________

-> NETTIAJANVARAUS

Koulutettu hieroja ja Kosmetologi Riikka Uimarihuhta. Riikka tekee hoitonsa asiakasta kuunnellen ja toiveet huomioiden, eri tekniikoita yhdistelemällä. Hieronnoissa Riikka käyttää perushieronta otteiden lisäksi manuaalista terapiaa, jossa pääpaino on asiakkaan hermo-,lihas- ja niveltoimintojen tutkimisessa, toimintahäiriöiden korjaamisessa sekä ennaltaehkäisyssä. Riikka tekee myös kuivakuppausta, kuumakivihierontaa, faskia- ja triggerpiste käsittelyä sekä lantion ja lannerangan sekä SI-nivelen häiriötilojen hoitoa. Riikka kouluttaa itseään säännöllisesti ja tavoitteena on valmistua MT-terapeutiksi marraskuussa 2020 ja Hierojan erikoisammattitutkintoon toukokuussa 2021.

Riikka on toiselta ammatiltaan myös koulutettu kosmetologi. Kosmetologin palveluista löydät mm. kasvo- ja jalkahoidot, ripsien kestotaivutukset, kestovärjäykset sekä ripsipidennykset.

Riikka tekee Elokuun 2020 alusta töitä osa-aikaisesti Pyhällä, n.2pv/vko. Nettiajanvarauksessa on näkyvillä vapaat ajat: timma.fi/kultakeho Ajanvaraus kyselyitä voi laittaa myös tekstiviestillä, whatsapilla tai sähköpostilla: kultakeho@gmail.com

Riikka: +358 45 113 2452
_______________________________________________________________________


Hieronta on yksi maailman vanhimmista hoito- ja parannusmenetelmistä. Hieronnassa pehmytkudoksia käsitellään erilaisilla sively-, hankaus-, puristelu- ja paineluotteilla. Perusotteiden lisäksi yhdistelen hierontaan asiakaskohtaisesti triggeri ja faskia tekniikkaa sekä käytön tarvittaessa mobilisoivia otteita. Minulta löytyvät myös imukuppi ja kuumakivi käsittelyt sekä kinesioteippaus. Teen hierontani aina asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen.

Mikä on koulutettu hieroja? Koulutettu hieroja on osoittanut asiantuntijuudensa opetushallituksen asettamien valtakunnallisten kriteerien mukaan näyttötutkinnossa. Tutkinnon suorittanut henkilö merkitään Valviran rekisteriin koulutetuksi hierojaksi. Koulutetun hierojan toimintaa säätelee laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä sekä velvoittaa lain määräämä salassapitovelvollisuus. Sinua potilaana suojaa potilasvahinkovakuutus.Lue lisää: Koulutettujen hierojien liitto: www.khl.fi Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto eli Valvira: www.valvira.fi

Kosmetologina valitsen hoidot ja hoitomuodot asiakkaan toiveita ja ihon tarpeita kuunnellen. Edistän työlläni ihon terveyttä, kauneutta ja hyvinvointia laadukkailla ja turvallisilla hoitomenetelmillä.

Kultakeho tarjoaa laadukkaita hieronta ja kosmetologin palveluita Pyhällä ympäri vuoden.
___________________________________________________________________________________


Kosmetologin Ammattisarja pHformula

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja, joka perustuu ihon uudelleen aktivoimiseen eli pinnoittamiseen kuorinnan sijaan. pHformulan ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Ihon pinnoituksella on huomattavia hyötyvaikutuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna. Useimmilla kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, pinnoitushoidot puolestaan aloittavat ihosolujen kiihtyvän uudistumis- ja korjaantumisprosessin.Ihon pinnoitushoitojen ainutlaatuinen toimintaperiaate perustuu tuotekehittelyn tuloksena syntyneeseen erityiseen kuljetinaineyhdisteeseen. Hoitomuodon tavoite on keskittyä kuolleen solukon poistamisen sijaan ihosolujen uudistamiseen ja uuden solukon mahdollisimman tehokkaaseen muodostumiseen.

___________________________________________________________________________________

TULE NAUTTIMAAN LAADUKKAISTA HOIDOISTA!