Kultakeho

TERVETULOA HOITOIHIN, OLEMME AVOINNA AJANVARUKSELLA!

NETTIAJANVARAUS

Olemme kaudenhoitoon ja hierontoihin erikoistunut yritys. Tarjoamme sinulle laadukkaita palveluita koulutetun SKY-kosmetologin ja koulutettujen hierojien toimesta. Tervetuloa ottamaan hetki aikaa itsellesi ja nauttimaan laadukkaista hoidoista ja hieronnoista.

________________________________________________________________________

Koulutettu urheiluhieroja Veikko Rissanen aloittaa työt Kultakehon tiloissa 1.8.2022. Veikolla on työkokemusta kertynyt jo yli 25 vuoden ajalta. Veikolta saat myös klassista hierontaa, trigger piste käsittelyjä sekä tarvittaessa kuntosaliohjausta. Veikolla on kertynyt runsaasti työkokemusta ammattiurheilijoiden parista mm. jalkapallo, jääkiekko, yleisurheilu sekä kamppailulajit.

Veikko toivottaa sekä uudet-, että vanhat asiakkaat tervetulleiksi!

Aikoja voit varata Nettiajanvarauksen kautta. Mikäli sinulla on tarkempaa kysyttävää hieronnoista, voit myös soittaa hänelle:

Veikko: 040 501 6057

____________________________________________________________________________

Koulutettu hieroja Jani Luttinen aloittaa työt Kultakehon tiloissa toukokuussa 2021, Janilla on yli 20 vuoden kokemus hierontatyöstä kuntoilijoiden, ammattiurheilijoiden, sotaveteraanien, invalidien, tyky-, tules-, aslak-, kiila-, niska- ja selkäkuntoutus asiakkaiden parissa. Jani tekee myös fasetti-, trigger-, fasciakäsittelyt sekä raskausajan hierontaa. Vapaa-ajanharrastuksena Janilla on kalastus ja vaeltaminen sekä erityyppinen urheilu.
Jani laatii passelin hoitosuunnitelman aina yhdessä asiakkaan kanssa, on tavoitteena sitten lomarentoutuminen tai jonkun tietyn ongelman purkaminen.


Aikoja Janille voit varata Nettiajanvarauksen kautta. Mikäli sinulla on tarkempaa kysyttävää hieronnoista, voit myös soittaa hänelle:

Jani: 045-135 2278

__________________________________________________________________________

KIROPRAKTIKOT OSKARI MYKKÄNEN JA JOEL TUOMINEN TYÖSKENTELEVÄT KULTAKEHON TILOISSA 1-2KRT KUUKAUDESSA,

AJANVARAUKSET:

OSKARI: 040 709 9171

JOEL: 040 514 1504

TAI

timma.fi/kultakeho

__________________________________________________________________________

Liikkeemme on avoinna korona tilanteesta huolimatta, meillä ei ole isoja asiakasryhmiä, vaan teemme töitä yksi asiakas kerrallaan hygienia huomioiden,käytämme myös kasvomaskia. Sinun on kuitenkin syytä arvioida palvelun tarpeesi oman terveydentilasi mukaisesti. Käytäthän käsidesiä heti liikkeeseen tullessasi. Emme päivystä liikkeessä, joten sinun on syytä soittaa tai katsoa aikaa nettiajanvarauksesta ennen tuloasi. Ajanvarauksen sekä hinnat löydät helposti nettiajanvarauksesta, joka on käytössäsi 24/7 osoitteessa: timma.fi/kultakeho

__________________________________________________________________________

-> NETTIAJANVARAUS

Koulutettu hieroja ja Kosmetologi Riikka Uimarihuhta. Riikka tekee hoitonsa asiakasta kuunnellen ja toiveet huomioiden, eri tekniikoita yhdistelemällä. Hieronnoissa Riikka käyttää perushieronta otteiden lisäksi manuaalista terapiaa, jossa pääpaino on asiakkaan hermo-,lihas- ja niveltoimintojen tutkimisessa, toimintahäiriöiden korjaamisessa sekä ennaltaehkäisyssä. Riikka tekee myös kuivakuppausta, kuumakivihierontaa, faskia- ja triggerpiste käsittelyä sekä lantion ja lannerangan sekä SI-nivelen häiriötilojen hoitoa. Riikka kouluttaa itseään säännöllisesti ja tavoitteena on valmistua MT-terapeutiksi marraskuussa 2020 ja Hierojan erikoisammattitutkintoon toukokuussa 2021. Urheiluhierojan erikoisammattitutkintoon olisi tarkoitus valmistua joulukuussa 2022.

Dry Needling

Dry Needling opinnot Riikka aloitti toukokuussa 2022. Dry Needling eli kuivaneulotus on länsimainen hoitomuoto, joka tehdään akupunktioneuloilla. Hoito ei kuitenkaan ole akupunktiohoitoa. Suomessa kyseinen hoitomuoto on melko uusi, vaikka maailmalla sitä on tehty jo vuosikymmeniä. Siitä onkin tullut hyväksytty ja toimiva kivunhoitomuoto maailmanlaajuisesti.Dry needling hoidossa neuloilla käsitellään suoraan trigger-pisteitä, jotka ovat lääketieteessä tunnettuja ja yleisiä myofaskiaalisten (lihas-sidekudosperäisten) kipujen aiheuttajia. Trigger-pisteet ovat herkistyneitä lihaksen osia, joissa osa lihassyistä ovat jatkuvassa lihassupistuksessa. Pisteet tuntuvat kireinä ja arkoina lihasjuosteina tai pisteinä lihaksessa. Niihin saattaa liittyä lihasheijasteita, jotka ovat kauempana varsinaisesta aiheuttajasta. Pisteiden käsittely parantaa kudoksen hapetusta, vähentää tulehdusta, parantaa verenkiertoa ja vähentää paikallista lihasjännitystä. Dry needling hoidolla vaikutetaan tarkasti kipualueeseen, vaikka se olisi syvälläkin lihaksessa.

Riikka on toiselta ammatiltaan myös koulutettu kosmetologi. Kosmetologin palveluista löydät mm. kasvo- ja jalkahoidot, ripsien kestotaivutukset, kestovärjäykset sekä ripsipidennykset.

Riikka tekee Elokuun 2020 alusta töitä osa-aikaisesti Pyhällä, n.2pv/vko. Nettiajanvarauksessa on näkyvillä vapaat ajat: timma.fi/kultakeho Ajanvaraus kyselyitä voi laittaa myös tekstiviestillä, whatsapilla tai sähköpostilla: kultakeho@gmail.com

Riikka: +358 45 113 2452
_______________________________________________________________________


Hieronta on yksi maailman vanhimmista hoito- ja parannusmenetelmistä. Hieronnassa pehmytkudoksia käsitellään erilaisilla sively-, hankaus-, puristelu- ja paineluotteilla. Perusotteiden lisäksi yhdistelen hierontaan asiakaskohtaisesti triggeri ja faskia tekniikkaa sekä käytön tarvittaessa mobilisoivia otteita. Minulta löytyvät myös imukuppi ja kuumakivi käsittelyt sekä kinesioteippaus. Teen hierontani aina asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen.

Mikä on koulutettu hieroja? Koulutettu hieroja on osoittanut asiantuntijuudensa opetushallituksen asettamien valtakunnallisten kriteerien mukaan näyttötutkinnossa. Tutkinnon suorittanut henkilö merkitään Valviran rekisteriin koulutetuksi hierojaksi. Koulutetun hierojan toimintaa säätelee laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä sekä velvoittaa lain määräämä salassapitovelvollisuus. Sinua potilaana suojaa potilasvahinkovakuutus.Lue lisää: Koulutettujen hierojien liitto: www.khl.fi Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto eli Valvira: www.valvira.fi

Kosmetologina valitsen hoidot ja hoitomuodot asiakkaan toiveita ja ihon tarpeita kuunnellen. Edistän työlläni ihon terveyttä, kauneutta ja hyvinvointia laadukkailla ja turvallisilla hoitomenetelmillä.

Kultakeho tarjoaa laadukkaita hieronta ja kosmetologin palveluita Pyhällä ympäri vuoden.
___________________________________________________________________________________


Kosmetologin Ammattisarja pHformula

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja, joka perustuu ihon uudelleen aktivoimiseen eli pinnoittamiseen kuorinnan sijaan. pHformulan ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Ihon pinnoituksella on huomattavia hyötyvaikutuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna. Useimmilla kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, pinnoitushoidot puolestaan aloittavat ihosolujen kiihtyvän uudistumis- ja korjaantumisprosessin.Ihon pinnoitushoitojen ainutlaatuinen toimintaperiaate perustuu tuotekehittelyn tuloksena syntyneeseen erityiseen kuljetinaineyhdisteeseen. Hoitomuodon tavoite on keskittyä kuolleen solukon poistamisen sijaan ihosolujen uudistamiseen ja uuden solukon mahdollisimman tehokkaaseen muodostumiseen.

___________________________________________________________________________________

TULE NAUTTIMAAN LAADUKKAISTA HOIDOISTA!Tuotteet

alk.
0€
Hemmottelevat suklaahoidot
alk.
60€
Kuumakivihieronta