Kultakeho Hieronta ja Kosmetologi

Kauneushoitoja ja hierontoja

OLEMME AVOINNA KOKO JOULUN AJAN, MYÖS PYHINÄ!

JOULUN AJAN TEITÄ PALVELEVAT RIIKKA JA ANNUKKA.

RIIKALTA ON VARATTAVISSA HIERONTOJA SEKÄ MOBILISOIVAA KÄSITTELYÄ, KUUMAKIVIHIERONTAA SEKÄ KOSMETOLOGIN PALVELUITA.

ANNUKKA ON URHEILUHIEROJA-FYSIOTERAPEUTTI JA TEKEE HIERONTOJEN LISÄKSI MYÖS AKUPUNKTIO HOITOJA.

AIKOJA HIERONTAAN TAI KOSMETOLOGILLE VARATTAVISSA 24/7 OSOITTEESTA:

Ajanvaraus Pyhälle: https://timma.fi/kultakeho

TAI NUMEROSTA 045 1132452

TERVETULOA HOITOIHIN!

___________________________________________________________________________________

OLEMME AVOINNA (VAIN AJANVARAUKSELLA) PÄIVITTÄIN

9-21!

______________________________________________________________________________________

KATSO HIERONTA HINNASTO TÄSTÄ:

Hinnasto Hieronnat Kultakeho

KATSO KOSMETOLOGIN HINNASTO TÄSTÄ:

Kosmetologi Hinnasto Kultakeho

25.5.2018 Voimaan astuva EU:n Tietosuojalaki Katso Tästä: Tietosuojaseloste

______________________________________________________

YRITYKSENI NIMI ON MUUTTUNUT, UUSI NIMI ON KULTAKEHO. TÄLLÄ NIMELLÄ YRITYKSENI LÖYTTY YRITYSREKISTERISTÄ.

______________________________________________________

TEITÄ PALVELEVAT: KOULUTETTU HIEROJA JA KOSMETOLOGI RIIKKA UIMARIHUHTA. TERVETULOA SEKÄ UUDET ETTÄ VANHAT ASIAKKAAT!

__________________________________________________________________

OLEMME KAUNEUDENHOITOON JA HIERONTOIHIN ERIKOISTUNUT YRITYS. TARJOAMME SINULLE LAADUKKAITA PALVELUITA KOULUTETTUJEN SKY- KOSMETOLOGIEN JA KOULUTETTUJEN HIEROJIEN TOIMESTA. TERVETULOA OTTAMAAN HETKI AIKAA ITSELLESI JA NAUTTIMAAN LAADUKKAISTA HOIDOISTA JA HIERONNOISTA!

_______________________________________________________________

UUTTA HOITOLASSA!

MESONEULAUS - NOPEA IHON UUDISTUMINEN!


MIKRONEULAUS ELI MESONEULAUS tehdään pienillä neularullilla, joissa on eripituisia ihonhoitoon soveltuvia neuloja. Neulat tekevät hoidossa ihoon mikroskooppisen pieniä reikiä, joiden kautta hoidossa käytetyt vaikuttavat aineet pääsevät paremmin imeytymään ihoon.
Neulauksen etu on sen aikaansaamassa ihon uudistumisprosessissa. Neulaus saa ihon kollageenin ja proteiinin tuotannon tehostumaan ja pintaverenkierron vilkastumaan ihon kohdistuvan ns. pienen trauman ansiosta. pHformulan aktiivituotteita käytetään iholle hoidon jälkeen tehokkaan imeytymisen ja erinomaisen hoitotuloksen aikaan saamikseksi. Tuotteet valitaan ihotyypin ja halutun lopputuloksen mukaan. Hoidon jälkeen olisi hyvä tehostaa hoitoa myös kotona oikeanlaisilla kotihoitotuotteilla. Näin saadaan paras lopputulos!
Neulaus on ihanteellinen hoitamaan:
- Juonteita
- Ryppyjä
- Raskausarpia
- Akneihon arpia
- Pigmenttimuutoksia

Lue hoidoista lisää Kauneudenhoito Palvelut

_______________________________________________________________

Koulutettu SKY-Kosmetologi ja

koulutettu hieroja Riikka Uimarihuhta.

Hierojana palveluni käsittävät kokonaisvaltaisesti kehon eri lihaksiston ongelmia ja kiputiloja. Hieronta on yksi maailman vanhimmista hoito- ja parannusmenetelmistä. Hieronnassa pehmytkudoksia käsitellään erilaisilla sively-, hankaus-, puristelu- ja paineluotteilla. Perusotteiden lisäksi yhdistelen hierontaan asiakaskohtaisesti triggeri ja faskia tekniikkaa sekä käytön tarvittaessa mobilisoivia otteita. Minulta löytyvät myös imukuppi ja kuumakivi käsittelyt. Teen hierontani aina asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen.
Kosmetologina valitsen hoidot ja hoitomuodot asiakkaan tarpeita kuunnellen. Edistän työlläni ihon terveyttä, kauneutta ja hyvinvointia laadukkailla ja turvallisilla hoitomenetelmillä, joista voit lukea lisää alla olevasta linkistä.
Tervetuloa Hoitoihin!

______________________________________________________

LASH LIFT -KESTOTAIVUTUS

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, kaarevat ja runsaat ripset. Hoidon kesto on noin. 1-2 tuntia, taivutus ripsissäsi kestää noin 6-8 viikkoa.
Ripsiisi käytämme ainutlaatuisia silikonimuotteja, joiden avulla saadaan toivottu kaarevuus. Taivutus tulee voimakkaammin ripsien juuriin ja pehmeämpi kaarevuus kokoripsiin.
Arkirutiinien helpottamiseksi ripset myös värjätään kestoväreillä, joilla saadaan katse syvemmäksi. Lisämaksusta myös kulmat voidaan värjätä ja muotoilla.
Sen jälkeen suosittelemme käsittelyä Lash Botox -seerumilla. Lash Botox on seerumi, joka pidentää ja vahvistaa omia ripsiäsi sekä antaa niille lisää volyymiä jopa 30%.
Tämän jälkeen ripset laminoidaan vitamiineja ja aminohappoja sisältävällä aineella, mikä varmistaa Lash Botox -seerumin imeytymisen ja kiinnittymisen syvälle ripsiin. Laminointi myös suojaa ripsiä luomalla niihin ulkoiselta rasitukselta suojaavan pinnan.


Lash Lift - Kestotaivutus palvelut sopivat sinulle, jos:

-haluat omat luonnolliset ripset näyttävän näköisiksi
-omat luonnolliset ripsesi voisivat mielestäsi olla pidemmät ja tuuheammat
-ripsistäsi puuttuu taipuisuus tai ripset kasvavat alaspäin
-et pidä ripsivärin käytöstä, mutta et kuitenkaan ole kiinnostunut ripsienpidennyksistä -olet harkitsemassa ripsienpidennyksistä luopumista

HINTA: 45,-


______________________________________________________

pHformula

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja, joka perustuu ihon uudelleen aktivoimiseen eli pinnoittamiseen kuorinnan sijaan. pHformulan ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Ihon pinnoituksella on huomattavia hyötyvaikutuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna. Useimmilla kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, pinnoitushoidot puolestaan aloittavat ihosolujen kiihtyvän uudistumis- ja korjaantumisprosessin.
Ihon pinnoitushoitojen ainutlaatuinen toimintaperiaate perustuu tuotekehittelyn tuloksena syntyneeseen erityiseen kuljetinaineyhdisteeseen. Hoitomuodon tavoite on keskittyä kuolleen solukon poistamisen sijaan ihosolujen uudistamiseen ja uuden solukon mahdollisimman tehokkaaseen muodostumiseen.


Hieronnat

Mikä on koulutettu hieroja? Koulutettu hieroja on osoittanut asiantuntijuudensa opetushallituksen asettamien valtakunnallisten kriteerien mukaan näyttötutkinnossa. Tutkinnon suorittanut henkilö merkitään Valviran rekisteriin koulutetuksi hierojaksi.

Koulutetun hierojan toimintaa säätelee laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä sekä velvoittaa lain määräämä salassapitovelvollisuus. Sinua potilaana suojaa potilasvahinkovakuutus.

Lue lisää:
Koulutettujen hierojien liitto: www.khl.fi
Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto eli Valvira: www.valvira.fi


Turvehoidot

Hoitolassa on käytössä mm. kotimaiset turvehoito tuotteet, joista on saatu tutkitusti apua moniin ongelmiin. Lehtosuon Hoitoturve on puhdas suomalainen luonnontuote, joka nostetaan suosta ilman raskaita koneita koostumuksen rikkoutumisen estämiseksi. Hoitoturpeeksi hyväksytään vain paras raaka-aine. Välittömästi noston jälkeen turve jauhetaan erittäin hienoksi massaksi. Turpeesta ei poisteta eikä siihen lisätä mitään, vain maatumattomat puunpalaset seulotaan massasta ja siten varmistetaan turpeen tasainen laatu. Turve tuo apua mm. seuraaviin ongelmiin:

- aineenvaihdunnan parantaminen-> verrenkierron vilkastuminen ja kuona-aineiden poistuminen
- selluliitti
- lihas- ja nivelongelmat
- erilaiset iho-ongelmat -> atopia/acne

TERVETULOA NAUTTIMAAN LAADUKKAISTA HOIDOISTA!


Palvelemme sinua:

Pyhätunturilla Liikekeskuksessa
Kultakeronkatu 4, p. +358 45 1132 452

Luostolla Ametistikylpylässä
Luostontie 1, p. +358 16 620 400

Kemijärvellä Hiusputiikin tiloissa
Hallituskatu 1, p. +358 45 1132 452