Kurula's Resort

Tilan historia ulottuu 50 vuoden taakse aikaan, jolloin tunturiin saapumiseksi sai nähdä vaivaa. Vaivannäkö palkittiin luonnon helmassa, jossa aika pysähtyi ja aistit herkistyivät.

Loma tuntui lomalta.


Modernin Kurula’sin tavoitteena on välittää vierailijoille edelleen samaa kiireettömyyden tunnetta ja ihmetystä ikivanhan tunturiluonnon keskellä ja kauniin Pyhäjärven rannalla.

Olemme Pyhän matkailukeskuksen ainoa hotelli, joka sijaitsee aivan järven rannassa, kurussa tuntureiden välissä ja lyhyen kävelymatkan päässä rinteistä sekä ulkoilureiteistä. Loistavan sijainnin ja korkealuokkaisen majoituksen lisäksi opastamme vieraamme alueen parhaisiin aktiviteetteihin ja luonnon antimien äärelle.Haluamme vilpittömästi vieraiden kokevan ikivanhan tunturiluonnon lumon, Pyhän taian, kuten mekin olemme sen jo vuosikymmeniä kokeneet ja johon palaamme aina uudestaan.

Kurula’s sijoittuu ainutlaatuiselle paikalle Pyhätunturilla. Hirsihotelli sijaitsee Pyhäjärven rannalla lyhyen kävelymatkan päässä pohjoisrinteiden hissistä ja ulkoilureiteistä, sekä Suomen vanhimmasta kansallispuistosta Pyhä-Luoston kansallispuistosta.

Hotellin majoitusrakennuksessa on 17 tilavaa ja tasokasta huoneistoa. Huoneistoista aukeaa upea näkymä Soutaja-tunturille järven yli.