Kutilan liikenne

Kutilan Liikenne

Kutilan Liikenne Oy on perheyritys, joka tarjoaa luotettavia ja turvallisia liikennepalveluja jo kolmannessa sukupolvessa – vuodesta 1950 lähtien.

Tilausajot

Kutilan Liikenne toteuttaa tilausajosi pohjoisen teillä – lähelle ja kauas. Kattava kalustomme liikuttaa pienen seurueen tai suuremman ryhmän juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme, asiakaslähtöinen palvelu ja korkealuokkainen varustelutaso takaavat onnistuneen ja turvallisen matkan.

Kalusto

Kalustostamme löytyy ajoneuvoja erikokoisille matkustajaryhmille. Laadimme tarjouksen yksilöllisesti juuri sinun toiveidesi mukaisesti.

  • Isot bussit: Enintään 57 matkustajaa, tilava tavaratila, DVD, säädettävät istuimet, mikrofoni.
  • Minibussit: Soveltuvat pienemmille ryhmille. Enintään 35 matkustajaa, tilava tavaratila, ilmastointi, DVD, säädettävät istuimet, mikrofoni
  • Premium minibussit: Soveltuvat pienemmille ryhmille. Enintään 19 matkustajaa, tilava tavaratila, ilmastointi, DVD, säädettävät istuimet, mikrofoni.
  • Nostalgiabussimme on vanha Dodge, jolla tehdään safareita ja muuta erikoisempaa. Dodge on ollut mukana myös Kummeli Kultakuume elokuvassa. Enintään 30 matkustajaa, tunnelmaa, säätymättömät istuimet, mikrofoni.


Laadimme tarjouksen yksilöllisesti juuri sinun toiveidesi mukaisesti – ota ystävällisesti yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää.