Lapland Hotels Luostotunturi ravintolat

Ravintola
Kahvila
Tilausravintola
Baari
Yökerho

Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n suosituksen mukaisesti
lauantaista 18.12. lähtien, otamme koronapassin käyttöön kaikissa ravintoloissamme toistaiseksi. Passi tarkistetaan kaikilta 16-vuotiailta ja sitä vanhemmilta asiakkailtamme. Passi tarkistetaan ravintolan avautumisesta alkaen sulkeutumisaikaan saakka, myös aamiaisen osalta. Koronapassi ei koske hotellin puolella majoittumista, mutta ravintolassa vieraillessa koronapassi tarkistetaan myös hotelliasiakkailtamme. Kiitos yhteistyöstä viruksen leviämisen torjumisessa.

RUMPUBAARI

Hotellin vastaanoton ja pääsisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä välitön kohtaamispaikka kaikille Luoston ystäville.

BISTRO

Lapland Hotels ketjun keittiöpäällikkö Tero Mäntykangas tiimeineen on luonut lapinkävijöille A la Carte listalle herkkuja, joissa lappilaisuus tuodaan esille kaikissa annoksissa.

LH Luosto AlaCarte.

TUNTURISALI

Tunturi on 200-paikkainen ruokaravintola, jonka lasiseinä tuo upean tunturiluonnon revontulineen ja valoineen täydentämään tunnelmaa. Tunturisalissa tarjoillaan aamiaiset sekä buffet päivälliset ja sesonkina raivataan tilaa tanssilattialle, tervetuloa!

PARVI

Parvella voit viettää esimerkiksi kokouksia, häitä tai muita merkkipäiviä ja yksityistilaisuuksia tunnelmallisessa ja rauhallisessa ympäristössä. Asiakaspaikkoja Parvella on noin max 80 henkilön tilaisuuksiin. Keittiömme herkulliset antimet sekä ammattitaitoinen palvelu pääsevät todellisiin oikeuksiinsa Ravintola Parvella. Pyydäthän myyntipalvelustamme yksilöidyn tarjouksen ryhmänne tarpeisiin.

KELORAVINTOLA

Lapland Hotel Luostotunturin lähes 300-paikkainen Keloravintola on tunnelmaltaan kodikas kohtaamispaikka. Ravintolassa voit maistella autenttisia Lapin herkkuja ja siemailla juomia takan äärellä.Keloravintola on avoinna pääsääntöisesti tilauksesta ryhmille.

KARHU

Yökerho Karhussa biletetään aamuun asti! Karaoke raikaa silloin kun bändit eivät valtaa stagea. Katso tarkemmat aukioloajat tapahtumakalenterista.