Lomakeskus Pyhän Asteli

Lomakeskus Pyhän Asteli

Lomakeskus Pyhän Asteli tarjoaa majoitusta moneen tarpeeseen metsän rauhassa, Pyhätunturin kupeessa. Lomakylästämme on matkaa Pyhätunturin liikekeskukselle n. 5 km ja lähimmälle laskettelurinteelle n. 1,5 km. Hiihtoladut ja retkeilyreitit lähtevät suoraan pihastamme ja Pyhäjärven ranta on kivenheiton päässä.

Kahvilamme on avoinna päivittäin klo 13-18.

Majoitusta voi varata Online kaupastamme: Pyhän Astelin online

Yhteyden meihin saa helposti puhelimitse numerosta 040-188 7777 tai sähköpostitse info@pyhanasteli.fi.

Tutustu Pyhä Astelin palveluihin ja tapahtumiin Pyhän Astelin kotisivuilta.

Tervetuloa Lomakeskus Pyhän Asteliin!

Revontulikodat

Lomakylän Pyhän Astelin tuoreimmat majoitusvaihtoehdot ovat revontulikodat, igloon ja kodan yhdistelmät, joista voi ihastella öistä tähtitaivasta ja seurata revontulien näytelmää. Lasien alle sijoitetuista sängyissä voi nukkua kuin avotaivaan alla mutta kuitenkin huoneen suloisessa lämmössä. Revontulikodissa on revontulien näkeminen ja seuraaminen tehty mahdollisimman mukavaksi ja tunnelmalliseksi. Tarvitaan vain pilvetön taivas, geo-magneettista aktiivisuutta ilmakehässä ja tietenkin ripaus onnea matkaan. Revontulikodassa yöpyminen on ainutlaatuinen kokemus jo itsessään.

Hinnasto

Huoneistot

Pyhä Astelin huoneistot ovat viihtyisiä paritaloja, jotka sijaitsevat kauniilla paikalla metsän siimeksessä. Huoneistot ovat kätevä valinta aktiivisille lomalaisille niiden saavutettavuuden takia: pihaan pääsee suoraan autolla sekö hiihto- ja retkeilyreitit lähtevät suoraan talon pihalta. Varusteet saa hyvin kuivaamaan kuivauskaappiin seuraavan päivän aktiviteetteja odottamaan. Tunnelmallisissa ja rauhallisissa huoneistossa on oma takka, jonka lämmössä voi viettää iltaa omalla porukalla.

Hinnasto

Hirsimajoitus

Pyhä Astelin vanhimmat majoitustilat ovat upeita hirsitaloja, joissa yhdessä talossa on useampi hirsimaja. Jokaiseen majaan on oma sisäänkäynti ulkoa. Sisäpinnat ovat vanhaa hirsiseinää, joka jo itsessään luo tunnelmaa asuntoihin. Jokainen hirsimaja on omanlaisensa omine erikoispiirteineen.

Hirvelä ja Karhula / Kettula / Porola / Vasala

Caravan- ja leirintäalue

Camping Pyhän Asteli pitää sisällään caravan- ja telttailualueen. Vaunualueeltamme aukeaa mahtavat maisemat suoraan Pyhätunturiin ja Pyhäjärvelle. Rauhallinen lomakeskus sijaitsee luonnonhelmassa, n. 5 km päässä Pyhän keskuksesta. Hiihtoladut ja retkeilyreitit lähtevät suoraan pihastamme ja kesällä järvelle voi lähteä soutelemaan Astelin vuokraveneillä.

Hinnasto