Louhistiina

Louhistiina

  • Ohjelmapalvelut
  • Koulutus ja kurssit
  • Coaching ja valmennus

Ohjelmapalvelut:

Lausuntataitelija Tiinaliisa Multamäki eli Louhistiina on monipuolinen ja persoonallinen esiintyjä. Hänen yhden naisen teatterinsa tarjoaa rohkeita ja raikkaita runoesityksiä sekä humoristisia monologeja.

Hän on erikoistunut suomalaiseen kansanrunouteen. Voit tilata tapahtumaasi tarpeitasi vastaavan loitsusikermän tai personoidun runotekstin kalevalaisella riimityksellä.

Louhistiina on myös selkeäsanainen ja innostava juontaja, joka esiintyy tarvittaessa myös englannin kielellä.

Koulutus ja kurssit:

Haluatko hyvinvointipäivän? Kaipaatko koulutusta kokoustaitoihin? Takkuaako taloushallinto? Käytössäsi on vahva esiintymistaidon, yritys- ja yhdistystoiminnan sekä taloushallinnon ammattilainen. Tavoitteelliset ja asiakaslähtöiset hyvinvointikoulutukset toteutetaan improvisaatiota, mielikuvaharjoituksia ja coaching-menetelmiä hyödyntäen.

Coaching:

Löydä unelmasi, saavuta tavoitteesi. Luottamukselliset coaching -keskustelut auttavat sinua kirkastamaan tavoitteitasi, löytämään omat voimavarasi sekä itsellesi toimivimmat ratkaisumallit. Louhistiina tarjoaa coaching- ja valmennuspalveluita yksilöille, ryhmille ja työyhteisöille. Ota yhteyttä, niin etsitään sinulle parhaiten toimiva malli!