Luontokeskus Naava

Matkailuinfo
Tapahtumia
Kulttuuuritapahtumat
Tekemistä lapsille
Kokoustilat
Naavashop
Kalastusluvat
Karttoja
Wifi
Cafe Loimu

Luontokeskus Naavassa on upea luontonäyttely Pyhä-Luoston kansallispuiston luonnosta, geologiasta ja kulttuurihistoriasta.

Asiakaspalvelusta saat parhaat retkineuvot kansallispuistoon ja lähialueille; kerromme myös matkailijoiden palveluista alueella. Naavassa tapahtuu pitkin vuotta: luontoiltoja, konsertteja, elokuvia ja paljon muuta. Café Loimun herkut ja viihtyisä ympäristö tarjoavat mukavan lepotauon. Kivoja löytöjä voit tehdä NaavaShopista. Naavassa on ilmainen WLAN- yhteys eikä meille ole pääsymaksua.

Naavan auditoriossa on päivittäin varaustilanteesta riippuen kuvaesityksiä, mm. Kuruista Keroille Pyhä-Luoston kansallispuiston esittely ja Muuttohaukan Maa, jossa liikutaan alueen suurilla aapasoilla. Luontokeskus Naavassa on suuri auditorio Naavasali, jota on mahdollista vuokrata kokous- ja konferenssikäyttöön. Paikkoja ajanmukaisella tekniikalla varustetussa Naavasalissa on 134, lisätuoleilla kapasiteetti 200. Muita vuokrattavia kokous- ja neuvottelutiloja ovat Kuukkeli ja Luppo. Kuukkeli-tilan voi yhdistää Naavasaliin näyttämöksi tai lisätilaksi. Kokous- ja matkailijaryhmät saavat lisää eväitä alueella vierailuun varaamalla etukäteen maksullisen noin tunnin kestävän opastuksen. Tutustu myös Pyhä-Luoston kansallispuiston yhteistyöyrittäjien tarjoamiin palveluihin.

Lisätietoja asiakaspalvelusta numerosta 020 639 7302 pyhaluosto@metsa.fi