Mixing Nuts

Mixing Nuts Oy

Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja sekä Metsämieliohjaaja ja -kouluttaja.

Teen yksilöllistä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennusta ja coachausta, erilaisia hyvinvointivalmennuksia ja koulutuksia, tyhy-päiviä yrityksille ja ryhmille sekä Metsämieli -hyvinvointiretkiä että Metsämielimetodikoulutusta erilaisilla ammatinharjoittajille, jotka voivat hyödyntää metodia työssään.

Järjestän tilauksesta virkistäviä, voimaannuttavia ja palauttavia Metsämieli- hyvinvointikävelyitä kauniissa tunturissa. Kysy rohkeasti lisää! Nämä pohjautuvat aina Metsämieli-menetelmään, joka on Suomessa kehitetty tieteelliseen tutkimukseen perustuva metodi, joka yhdistää luonnon hyvinvointivaikutukset mielen taitoihin. Kysy ja sovitaan yksityisretkiä luontoon tai ryhmällesi, ja teemoitetaan retki haluamallasi tavalla. Ota yhteyttä Mailiini tai soita. En ole tunturissa (vielä) koko kevättä, mutta joululoman tietämillä monta viikkoa aina 8. päivään tammikuuta, samoin keväällä n kuukauden maaliskuun puolivälistä eteenpäin. Muutoin vaikutan Espoossa ja Uudellamaalla, haaveenani siirtyä tänne tunturiin kokonaan pikkuhiljaa.

Pidän myös ensimmäisen Metsämieli -vetäjäkurssin Pyhällä 23.3., ja se on tarkoitettu ohjelma-, ja tapahtumapalvelujen tuottajille, eräoppaille, valmentajille ja muille, jotka voivat hyödyntää Metsämieli- harjoituksia osana palveluitansa tai omaa työtänsä. Kurssin pääsyvaatimuksena on luonto- tai ohjelmapalveluiden vahva ja pitkäaikainen harrastus tai koulutus. Osallistujien edellytetään lukevan Metsämieli- kehon ja mielen taskukirjan etukäteen, jotta kurssilla voimme keskittyä harjoitusten taustoittamiseen, ohjaamisen harjoitteluun sekä kunkin omiin vahvuuksiin perustuvan tuoteaihion suunnitteluun. Kurssista saa todistuksen ja pätevöityy ohjaamaan Metsämieli- siemen/taimiharjoituksia osana ohjelmapalveluita.


Tuotteet

alk.
70€
Voimaannuttava Metsämielikävely tunturissa 2-3h