Naavan kokoustilat

Kokoukset
Cafe Loimu
Wifi
Näyttelyopastus

Luonnolla on hyvinvointia edistävä vaikutus. Luonnossa mieli lepää ja rentoutuessaan ihminen on usein myös luovimmillaan. Mitäpä jos järjestäisittekin seuraavan kokouksen luonnon lähellä, täällä Luontokeskus Naavassa?

Luontokeskus Naavassa on tarjolla kolme eri kokoustilaa, jotka soveltuvat pienistä palavereista suuriin tapahtumiin. Hintaan sisältyy ilmainen Wifi- verkko sekä perustekniikka, videotykki / näyttö, fläppitaulu, tussit, paperia ja kyniä kokouksille. Naavan luontonäyttelyn teemat luovat kokoustamisen lomassa rauhoittavaa ja rentoa ilmapiiriä.

Samassa rakennuksessa toimiva Cafe Loimu loihtii maittavat lounaat ja kahvitauot kruunaa hyvä leivonnainen. Tarjoilut voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan.

Kokouspäivää virkistää kummasti pieni pistäytyminen kansallispuistoon - tai miksei visiitti maisemahissillä tunturin huipulle! Naava sijaitsee Pyhätunturin muiden palveluiden läheisyydessä, joten useammankin päivän kokous- tai virkistyspaketti on helposti järjestettävissä.

Olemme mielellämme mukana järjestämässä kokous- tai virkistyspäiväänne.

Tee arjesta Pyhä-päivä!

Varauksen voit tehdä soittamalla Luontokeskus Naavan asiakaspalveluun puh. 0206 39 7302 tai pyhaluosto@metsa.fi.

Huom! Kokoustiloissa ei ole tietokoneita, joten oma PC mukaan.

Aukioloaikojen ulkopuolella hintaan lisätään päivystysmaksu 50 €/ alkava tunti.

AUDITORIO NAAVASALI

Henkilömäärä 160
1h 50€
8h (max) 250€
Päivystysmaksu 50€/alkava tunti

Auditorio Naavasali soveltuu mainiosti suuriin tapahtumiin, seminaareihin ja koulutustilaisuuksiin. Naavasalin varusteluun kuuluu suuri valkokangas, videotykki sekä tilauksesta mikrofoni.

Monitoimitila Kuukkelin voi tarvittaessa yhdistää auditorioon näyttämöksi.

KOKOUSTILA KUUKKELI

Henkilömäärä 20
1h 30€
8h (max) 130€
Päivystysmaksu 50€/alkava tunti

Monitoimitila Kuukkelissa järjestät helposti niin kokouksen, opetustilaisuuden kuin minkä tahansa työpajankin. Tila on tarvittaessa yhdistettävissä auditorioon näyttämöksi. Kokousvarustus: 75” näyttö (jossa kaapeli- ja etäyhteys sekä kannettavaan tietokoneeseen, että puhelimeen ja kaiutin/mikrofoni), fläppitaulu, tussit, paperia ja kyniä.

KOKOUSTILA LUPPO

Henkilömäärä 12
1h 25€
8h (max) 120€
Päivystysmaksu 50€/alkava tunti

Neuvotteluhuone Luppo soveltuu mainiosti pieniin kokouksiin, tapaamisiin sekä koulututilaisuuksiin. Kokousvarustus: 65” näyttö (jossa kaapeli- ja etäyhteys sekä kannettavaan tietokoneeseen, että puhelimeen ja kaiutin/mikrofoni), fläppitaulu, tussit, paperia ja kyniä.