Pyhä Igloos

Pyhä Igloos - ekologinen boutique-hotelli kansallispuiston kainalossa

Korkeasti varustellut iglumme tarjoavat sinulle ja rakkaimmallesi ainutkertaisen elämyksen suomalaisen luonnon sylissä. Luontokokemus huokuu sisään makuusyvennyksen lasikaton kautta. Revontulten tanssin, Lapin yöttömän yön ja pohjoisen ruskan väriloiston ihmeiden nautiskelu moottoroidusta sängyssä hemmottelee kehoa ja mieltä. Paikallinen revontulivahtimme, Aurora Alert- sovellus, herättää sinut, jos satut nukahtamaan. Ennen unia voit kylpeä saunassamme ja nauttia ulkoilmaporealtaastamme – olipa ulkona hyytävä pakkanen tai kesäinen yötön yö.

Seitsemän iglun kokonaisuutemme sijaitsee rauhallisella Pyhätunturilla, Suomen Lapissa. Kaukana kaikesta, mutta kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien päässä ja turvallisesti lähellä palveluita. Sijaintimme on ihanteellinen ja auton voi huoletta jättää parkkiin loman ajaksi. Kauppaan on noin 400 metrin kävely ja kansallispuiston reitit ja ladut ovat 100 metrin etäisyydellä. Talvella laskettelijan tarvitsee hilpaista vain 50 metriä Perherinteen hissiin.

Iglujen varustelu ja palvelut:

Iglumme ovat kooltaan 32m² ja niissä voi yöpyä 2 – 4 henkilöä. Lasikaton alla moottoroiduissa sängyissä on tilaa kahdelle, Tapio Anttilan suunnittelemasta vuodesohvasta löytyy puolestaan lisävuode kahdelle hengelle.

Jokaisessa iglussa on oma wc, suihku, televisio ja tasokkaasti varustettu minikeittiö, jossa on:

  • jääkaappi
  • keittolevyt
  • astiat ja aterimet
  • vedenkeitin
  • mikroaaltouuni
  • astianpesukone
  • wifi
  • talvikaudella käytössä iglukohtainen potkukelkka sekä lasten pulkkia

Aamiainen

Perushintaan ei kuulu aamiaista.

Sauna, poreamme & elämystila

Voit täydentää elämystäsi varaamalla käyttöösi myös suomalaisen saunan ja ulkoporealtaan. Samassa yhteydessä myös tunnelmallinen elämystila, joka mahdollistaa viihtyisät illanistujaiset isommallekin porukalle.

Ajoneuvo- ja välinevuokraus

Meiltä saat käyttöösi monenlaista välinettä Pyhän matkallesi. Vuokraamme talvisin moottorikelkkoja, liukulumikenkiä, lumikenkiä sekä sähköavusteisia läskipyöriä ympäri vuoden. Lue lisää vuokrauksista verkkosivuillamme.

Suomalaista ja pohjoismaalaista muotoilua

Ekologiset ja matalaenergiset iglumme ovat myös skandinaavisen, lähinnä suomalaisen designin elämys. Sisustuksessa vilahtelevat tunnetut brändit: Alvar Aalto, Marimekko, Tapio Anttila, Hanna Korvela, Iittala, Hackman, Fiskars ja Jensen.

Tuotteet

alk.
120€
Moottorikelkkavuokraus Pyhällä
alk.
119€
Pyhä Igloos sauna, ulkoporeamme & elämystila