Pyhä Jooga

Pyhä Jooga

Laadukasta ja monipuolista joogan ja pilateksen ohjausta tilausryhmille sekä yksityistunteja. Pyhä Joogan tunnit voidaan suunnata, niin aloittelijoille kuin kokeneemmille joogailijoille ja pilateksen harrastajille. Tilaustunnit räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan ja ne voi olla palauttavia tai herättäviä aamujoogia kuin myös lihaskuntoa vahvistavaa harjoittelua.

Vaihtoehtoina on aasialainen yinjooga, flowjooga ja astanga jooga tai klassinen mattopilates.

Tilaustunti voidaan järjestää joko asiakkaan järjestämässä paikassa tai tarvittaessa Pyhän keskustassa vuokratiloissa. Järjestäjän puolesta hoituu joogamatot ja muut apuvälineet.

Pyhä Jooga

Pyhä Jooga tarjoaa erilaisia jooga-, joogaterapia-, pranayama-, pilates- ja mindfulness kursseja ja tunteja 7 vuoden ohjaamiskokemuksella. Talvi-kevät aikaan on tarjolla viikkokursseja sekä viikonloppukursseja. Ryhmätuntien ulkopuolella Pyhä Jooga voi järjestää tilaustunteja 1-20 henkilölle. Tunnit voidaan suunnitella tilaajan/ryhmän mukaan. Kyseeseen voi tulla niin aktiivisemmat ja dynaamisemmat flowjooga- ja pilatesharjoitukset. Rentoutumista ja kehotietoisuutta lisääviä harjoituksia voidaan rakentaa niin yinjoogan, pranayaman kuin mindfulnessin ympärille. Yritysryhmille voidaan rakentaa myös luentoja esimerkiksi Mindfulnessin ympärille. Yksilötunnilla voidaan hyödyntää joogaterapiaa, jolloin harjoitus rakennetaan tulkemaan kehon eheytymis- ja palautumisprosessia.

Tilaustunti voidaan järjestää joko asiakkaan järjestämässä paikassa tai tarvittaessa Pyhän keskustassa vuokratiloissa. Järjestäjän puolesta hoituu joogamatot, joogatiilet sekä muut apuvälineet.

TYKKÄÄ, SEURAA & JAA!

facebook

instagramTuotteet

Rentoutumista ja palautumista yinjoogan avulla
Klassinen mattopilates kehon palautumisessa ja vahvistamisessa
Voimaa ja liikkuvuutta joogasta aktiivipäivän jälkeen