Pyhähippu Oy

Vuokramökit ja -huoneistot
Fatbiket, e-fatbiket, maastopyörät, e-maastopyörät
Matkasängyt ja syöttötuolit

Keskusvaraamo Pyhähippu

Pyhähippu on Pyhätunturilla sijaitseva mökkivaraamo ja perheyritys on toiminut alueella jo vuodesta 1988 alkaen. Vuokraamme mökkejä, rivi- ja paritaloja, joita on kaiken kaikkiaan reilu 100. Majoitusvaraamon lisäksi pyörävuokraus on iso osa toimintaamme ja meiltä löytyykin laaja valikoima fatbikeja, e-fatbikeja, maastopyöriä sekä e-maastopyöriä.

Pääset tutustumaan laajaan loma-asuntovalikoimaamme täältä:

Mökkivälityksen lisäksi palvelemme sinua monessa muussakin Pyhällä viihtymiseen liittyvässä asiassa. Välineiden verkkokaupastamme voit vuokrata pyörät, liinavaatteet, matkasängyt ja syöttötuolit, frisbeegolfkiekot sekä soutuveneen.

Pyhähipun toimisto sijaitsee Pyhän liikekeskuksessa, samassa rakennuksessa K-market Pyhäntähden kanssa (toinen siipi, tunturin puoleinen kulma). Katuosoite on Kultakeronkatu 4, 98530 Pyhätunturi (Pelkosenniemi).

Tykkää meistä Facebookissa ja seuraa meitä Instagramissa @pyhahippu

Pyhähipun aukioloajat

Loka-Marraskuu

Ma-Pe klo 10-16
La-Su sopimuksen mukaan

Aukioloaikojen ulkopuolella tavoitat meidät päivystynumerosta 040 360 8983

Pyhähipun vuokravälineet

Pyhähipussa on välineitä vuokralla ympäri vuoden. Varaus tulee tehdä verkkokaupassa edelliseen päivään klo 21:00 mennessä. Jos haluat tehdä varauksen tälle päivälle, ota meihin yhteyttä puhelimitse 016 882 820 tai sähköpostitse info(a)pyhahippu.fi.

Osaava henkilökuntamme auttaa mielellään pyörien valinnassa, sekä reittien suunnittelussa. Olitpa sitten omalla tai vuokra pyörällä liikkeellä, meiltä voit noutaa paperisen pyöräreittikartan. Lisää reittikuvauksia löydät pyha.fi/aktiviteeti/pyoraily -sivustolta, joihin voit tutustua ennakkoon. Pyörävuokrauksen sujumisen takaamiseksi pyöriimme ei voi vaihtaa lukkopolkimia

Pyhähipussa saatavilla olevat pyörät:

Fatbike
E-fatbike
Maastopyörä
Täysjousitettu E-maastopyörä
Lasten E-maastopyörä
Lasten maastopyörä
Lasten Fatbike

Tutustu ja varaa pyörä verkkokaupasta.
Lue pyörien varausehdot ja ohjeet tästä.

Voit myös vuokrata pyörän illaksi, tällöin pyörä tulee noutaa toimiston aukioloaikana. Pyörä palautetaan varauksen päätyttyä Pyhähipun toimiston eteen, lukitaan ja lukon avain pudotetaan toimiston ulko-oven vieressä olevaan postilaatikkoon, kypärän voi jättää pyörän ohjaustankoon. Lopuksi tekstiviesti numeroon: 040 360 8983.

Verkkokaupastamme saatavilla myös nämä tuotteet:

  • Soutuvene 10€/2h, 20€/vrk (kesäkaudella)
  • Kanootti 20€/2h, 40€/vrk (kesäkaudella)
  • Lapsen kantorinkka 5€/2h, 10€/vrk
  • Lasten matkasänky 15€/vrk-vko
  • Lasten syöttötuoli 10€/vrk-vko
  • Frisbee setti (3 kiekkoa) 8€/vrk (kesäkaudella)

→ Pyhähipun yhteystiedot. puh. 016-882 820, e-mail: info@pyhahippu.fi