Pyhäkuru Adventure Park

Pyhäkuru Adventure Park

Lauantaina 14.8. avataan uusi jännittävä Via Ferrata -tyylinen seikkailupuisto Pyhätunturin Tajukankaalle.

Puisto tarjoaa huikeita ​​kokemuksia kaikille pienille ja suurille seikkailijoille. Kiipeä jylhää kallionseinämää ylös, taiteile kalliomuodostelmilla, ylitä rotko vaijeria pitkin, liu'u seinämältä toiselle ja nauti karuudesta. Koe samalla Lapin mystiikka ja kahdeksan vuodenaikaa. Puistossa voit kokea keväällä vesiputousten solinan, syksyllä ruskan ja revontulten loiston, pimeällä jännitystä lisää seikkailu otsalampun valossa.

Tämä ei ole vain seikkailu, se on elämys!

Katso aukioloajat ja tarkemmat tiedot www.pyhakuru.fi

Reittikartta


1 Harjoitusreitti / lasten reitti
Reitti yksi toimii isompien harjoitusratana, sekä alle 120cm seikkailijoiden seikkailuna. Reitillä on myös yksi liuku.

2 Perhereitti
Reitti kaksi soveltuu myös alle 120 cm seikkailijoille, mutta se on silti haastavampi, kuin reitti yksi. Tällä reitillä pääset nousemaan korkeuksiin, siirtymään pystysuoraa kallioseinämää ja ylittämään rotkon.

3 Seikkailureitti
Reitti kolme tarjoaa enemmän haastetta ja jos tämän reitin läpäiset, olet valmis reitille neljä. Reitillä kolme pääset kohtaamaan pelkosi rotkon ylittävällä riippusillalla ja se huipentuu liukuihin kallion seinämältä seinämälle.

4 Sporttireitti
Tässä reitissä riittää haastetta vaativammallekin seikkailijalle. Tällä reitillä saat jalat maitohapoille, nouset korkeuksiin, pääset ihailemaan upeita maisemia ja ylittämään vesiesteen. Rakentuu kesäksi 2022.

Vaijeriliu´ut
Reiteiltä löytyy useampia vaijeriliukuja, osa seinämältä seinämälle ja osa pidempiä alueen yli meneviä liukuja.