Pyhäkuru Adventure Park

Pyhäkuru Adventure Park

Uusi kallioseikkailupuisto on avattu Pyhätunturin Tajukankaalle.

Puisto tarjoaa huikeita ​​kokemuksia kaikille pienille ja suurille seikkailijoille. Kiipeä jylhää kallionseinämää ylös, taiteile kalliomuodostelmilla, ylitä rotko vaijeria pitkin, liu'u seinämältä toiselle ja nauti karuudesta. Koe samalla Lapin mystiikka ja kahdeksan vuodenaikaa. Puistossa voit kokea keväällä vesiputousten solinan, syksyllä ruskan ja revontulten loiston, pimeällä jännitystä lisää seikkailu otsalampun valossa.

Tämä ei ole vain seikkailu, se on elämys!

Pyhäkuru kallioseikkailupuiston aukioloajat:

16-29.8 . Pe – la 12-18

30.8-3.10. To – la 12-18

4-17.10. Pe – la 12-18

18-24.10. Ma-la 12-18

Säävarauksella, ukkosella, myrskysäällä ja rankkasateella emme seikkaile turvallisuussyistä.

Miten pääset seikkailupuistoon

Puistoon pääsee kävellen, pyörällä tai kyydityksellä Pyhäinfon (Pyhän liikekeskuksessa) ja Calle-talon edestä (hotellitasanteella rinteessä).Kyydit Pyhäinfolta 11.30. 13.30 ja 15.30. Calle-talolta heti perään matkan varrelta.

Seikkailujen takuulähdöt Tajukankaalla tasatunnein klo 12, klo 14 ja klo 16. Seikkailu tapahtuu oppaan seurassa.

Lippuja voit ostaa lähtöpaikoista ja Tajukankaalta. Lippu 28€ ja lapset alle 15v 22€. Toistaiseksi puisto 140cm ylöspäin.Lapset alle 15v aikuisen seurassa, 15-18v vanhempien luvalla.

Seikkaillessa suositellaan nilkkaa tukevia kenkiä ja sään mukaisia vaatteita, sekä hanskoja. Hanskoja voi ostaa Tajukankaalta, jos omia ei ole.

1 Huttureitti
Huttureitillä kokeillaan miltä kallioseikkailu tuntuu, ennen tositoimiin siirtymistä. Reitillä on myös yksi liuku.

2 Seikkailureitti
Reitti kaksi on seikkailureitti kallioiden välissä. Tällä reitillä pääset nousemaan korkeuksiin, siirtymään pystysuoraa kallioseinämää ja ylittämään rotkoja. Lopuksi seuraa huikeita liukuja kallioseinämältä seinämällle sekä koko alueen ylittävä liuku, joka kutkuttaa varmasta mahanpohjasta!

3 Kiipeilyreitti
Reitti kolme tarjoaa enemmän haastetta ja jos tämän reitin läpäiset, olet valmis reitille neljä. Reitillä kolme pääset kohtaamaan pelkosi kiipeämällä kallioseinämää ylöspäin ja taiteilemalla ohuilla kalliohyllyillä. Reitti päättyy rotkon ylittävään riippusiltaan ja liukuihin kallion seinämältä seinämälle.

4 Sporttireitti
Avataan kesällä 2022! Tässä reitissä riittää haastetta vaativammallekin seikkailijalle. Tällä reitillä saat jalat maitohapoille, nouset korkeuksiin, pääset ihailemaan upeita maisemia ja ylittämään vesiesteen.