Pyhän Asteli Resort

Mökkejä
Lomahuoneistoja
Igluja ja Sviittihuoneita
Caravan alue
Ravintola
Umpihankihiihto

Pyhän Asteli Resort

Majoitusta moneen tarpeeseen metsän rauhassa, Pyhätunturin kupeessa. Lomakylästämme on matkaa Pyhätunturin liikekeskukselle n. 5 km ja lähimmälle laskettelurinteelle n. 1,5 km. Hiihtoladut ja muut retkeilyreitit lähtevät suoraan pihastamme ja Pyhäjärven ranta on kivenheiton päässä.

Meiltä löydät viihtyisiä lomahuoneistoja omalla saunalla sekä igluja ja sviittihuoneita ympäröivän luonnon ja tähtitaivaan ihasteluun. Majoitusta voi varata ympäri vuoden nettisivuiltamme.

Caravan-alueen paikkoja Pyhän Asteliin voit varata ennakkoon pyhanasteli.fi

Tervetuloa Pyhän Asteliin!

Revontulikodat & sviittihuoneet

Kodikkaat revontulikodat tarjoavat viihtyisää ja mukavaa majoitusta kahdelle tai kolmelle hengelle. Kodat ovat mukavuuksin varustettuja ja lasinen, lämmitettävä katto avaa näkymän pohjoiselle taivaalle.

Sviittihuoneeta ovat kukin kooltaan 35 m² ja myös niiden sängyt on sijoitettu suuren lasikaton alle. Kahden hengen huoneissa on lisäksi lisävuodemahdollisuus.

Astelissa toimii ilmainen Wifi, jolloin Aurora Alert Pyhä - revontulihälytysjärjestelmä on helppo ladata omaan mobiililaitteeseen.

Lomahuoneistot

Pyhä Astelin lomahuoneistot ovat viihtyisiä paritaloja, jotka sijaitsevat kauniilla paikalla metsän siimeksessä. Huoneistot ovat kätevä valinta aktiivisille lomalaisille niiden saavutettavuuden takia: pihaan pääsee suoraan autolla sekä hiihto- ja retkeilyreitit lähtevät suoraan talon pihalta.
Varusteet saa hyvin kuivaamaan kuivauskaappiin seuraavan päivän aktiviteetteja odottamaan. Tunnelmallisissa ja rauhallisissa huoneistossa on oma takka, jonka lämmössä voi viettää iltaa omalla porukalla.

Hirsimajoitus

Pyhä Astelin vanhimmat majoitustilat ovat upeita hirsitaloja, joissa yhdessä talossa on useampi hirsimaja. Jokaiseen majaan on oma sisäänkäynti ulkoa. Sisäpinnat ovat vanhaa hirsiseinää, joka jo itsessään luo tunnelmaa asuntoihin. Jokainen hirsimaja on omanlaisensa omine erikoispiirteineen.

Hirvelä ja Karhula / Kettula / Porola / Vasala

Caravan- ja leirintäalue

Camping Pyhän Asteli pitää sisällään caravan- ja telttailualueen. Vaunualueeltamme aukeaa mahtavat maisemat suoraan Pyhätunturiin ja Pyhäjärvelle. Rauhallinen lomakeskus sijaitsee luonnonhelmassa, n. 5 km päässä Pyhän keskuksesta. Hiihtoladut ja retkeilyreitit lähtevät suoraan pihastamme ja kesällä järvelle voi lähteä soutelemaan Astelin vuokraveneillä.

Hinnasto