PyhäWurst - Premium hodarit Pohjoisrinteillä

Arvoisat asiakkaamme! Ravintola PyhäWurst Pyhän Pohjoisrinteiden juurella on kiinni 28. maaliskuuta 2021 saakka ravintolasulkulain takia. Paasemme palvelemaan teitä maanantaista 29. maaliskuuta alkaen joka päivä Pyhän laskettelukauden loppuun saakka, vappuun.

Tervetuloa nauttimaan premium hodareista, täytetyistä rieskoista sekä kylmistä ja kuumista juomista! Myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja tarjolla.

Seuraa kuulumisiamme PyhäWurstin Facebookissa ja Instagramissa, @pyhawurst.

PyhäWurst on maukas taukopaikka ulkoilijoille Pyhän rakastettujen Pohjoisrinteiden juurella. Sieltä löydät premium hodareiden ja runsaiden täytettyjen rieskojen lisäksi pyhätunturilaisen Bliss Adventuren opastetut seikkailupalvelut jääkiipeilystä e-fatbike-retkiin Pyhä-Luoston kansallispuistoon ja Luoston ainutlaatuiselle ametistikaivokselle.

PyhäWurstin menulta myös kasvissyöjät ja vegaanit löytävät herkullisia annoksia.

Aurinkoisilla kevätkeleillä Wurstin terassi kerää pöytiinsä hiihtokansaa sankoin joukoin nautiskelemaan talon herkuista ja kanssalaskijoiden taidonnäytteistä huippukuntoisilla Pohjoisrinteillä. Aurinko hellii lämpimästi terassilla istuvien kasvoja mutta jättää pohjoiseen suuntautuvan rinteen pinnan rauhaan!

PyhäWurst Facebookissa!

Erikoiskahvit
Lämmittele takkatulen äärellä
Laatuoluet
Legendaariset hodarit
Iso terassi
Teema ja yksityisillat
Hiihtoladun vieressä
Hissiliput myös meiltä
WC