Ravintola Aihki

Ravintola Aihki

Ravintola Aihki – laadukkaan ruuan ja kansainvälisen tunnelman ravintola Pyhällä. Toimimme iltaisin auki olevana tilausravintolana vain ennakkovarauksella.


Ravintola Aihkissa tarjoillaan illalliset viikoittain pääsääntöisesti torstaista lauantaihin. Verkkokaupassa voi varata joko neljän tai kuuden ruokalajin menun. Verkkokauppaostos toimii pöytävarauksena. Hiihtolomaviikoilla menut ovat tarjolla joka ilta.
Erilaisiin tilauksiin ryhmille teemme mieluusti tarjouksia, lisätietoja ja varaukset: aihki@sundaymorning.fi

Tarjoamme ruokaa, jolla on tarina kerrottavanaan. Käytämme paikallisia, luonnonmukaisia raaka-aineita ja valmistamme ne rakkaudella. Lappilaisuuden lisäksi haluamme yhdistää ruokaamme myös kansainvälisiä sävyjä ja kosketusta. Aihkin keittiömestarina toimii Bresciasta, Italiasta kotoisin oleva Guido Farina yhdistellen italialaisia makuja paikalliseen ja suomalaiseen keittiöön.

Pyrimme hankkimaan mahdollisimman paljon ruuanvalmistusaineista itse lähiluonnosta: kalastamme, metsästämme ja kasvatamme puutarhassamme kasviksia, juureksia ja yrttejä. Meille on myös tärkeää säilyttää pohjoinen puhtaana: vaalimme osaltamme luontoarvoja vastuullisuusohjelmamme avulla. Siksi ruoka valmistetaan meillä aina vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen.

Ravintola Aihkissa, kuten koko resortissamme on täydet anniskeluoikeudet kokonaisvaltaisen ruokaelämyksen takaamiseksi. Olemme syksyllä 2020 myös rakentaneet viinikellarin, jonka tarjontaa esittelemme mielellämme.

Sunday Morning Resortin päärakennuksessa sijaitsevan ravintolan lisäksi rannalla sijaitsevassa kodassamme loihditaan erityisesti lappilaisia herkkuja - tunnelmallisen nuotiotulen äärellä nautittavaksi. Myös kota toimii tilausravintolana. Kotaamme mahtuu 10 henkilöä ruokailemaan.

Laadukkaan ruuan lisäksi haluamme panostaa Sunday Morning Resortissa kulttuuriin. Järjestämme taidenäyttelyitä, konsertteja ja erityisiä kulttuuri&ruoka-teemailtoja. Näistä kerromme erikseen sosiaalisen median kanavissamme ja Pyhätunturin uutisissa heti, kun kukin tapahtuma varmistuu ja on varattavissa.