Ravintola Aihki

Ravintola Aihki

Ravintola Aihki – laadukkaan ruuan ja kansainvälisen tunnelman ravintola Pyhällä. Toimimme iltaisin auki olevana tilausravintolana ennakkovarauksella.

Ravintola Aihki aukaisee ovensa jälleen keskiviikkona 31.3. ja olemme avoinna 24.4.2021 saakka: viikolla 15 maanantaista lauantaihin ja viikolla 16 vielä torstaista lauantaihin. Tervetuloa nauttimaan Aihkin tunnelmasta ja hyvästä ruuasta!
Tarjolla on viiden ruokalajin herkullinen kevään maistelumenu, jonka voi varata verkkokaupasta tästä. Verkkokauppaostos toimii pöytävarauksena ja varauksia voi tehdä edelliseen iltaan saakka.

Tarjoamme ruokaa, jolla on tarina kerrottavanaan. Käytämme paikallisia, luonnonmukaisia raaka-aineita ja valmistamme ne rakkaudella. Lappilaisuuden lisäksi haluamme yhdistää ruokaamme myös kansainvälisiä sävyjä ja kosketusta.

Pyrimme hankkimaan mahdollisimman paljon ruuanvalmistusaineista läheltä . Meille on myös tärkeää säilyttää pohjoinen puhtaana: vaalimme osaltamme luontoarvoja vastuullisuusohjelmamme avulla. Siksi ruoka valmistetaan meillä aina vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen.

Ravintola Aihkissa, kuten koko resortissamme on täydet anniskeluoikeudet kokonaisvaltaisen ruokaelämyksen takaamiseksi. Olemme syksyllä 2020 myös rakentaneet viinikellarin, jonka tarjontaa esittelemme mielellämme.

Sunday Morning Resortin päärakennuksessa sijaitsevan ravintolan lisäksi rannalla sijaitsevassa kodassamme loihditaan erityisesti lappilaisia herkkuja - tunnelmallisen nuotiotulen äärellä nautittavaksi. Myös kota toimii tilausravintolana. Kotaamme mahtuu 10 henkilöä ruokailemaan.

Laadukkaan ruuan lisäksi haluamme panostaa Sunday Morning Resortissa kulttuuriin. Järjestämme taidenäyttelyitä, konsertteja ja erityisiä kulttuuri&ruoka-teemailtoja. Näistä kerromme erikseen sosiaalisen median kanavissamme ja Pyhätunturin uutisissa heti, kun kukin tapahtuma varmistuu ja on varattavissa.