Ravintola Aihki

Ravintola Aihki

Ravintola Aihki – uusi laadukkaan ruuan ja kansainvälisen tunnelman ravintola Pyhällä! Toimimme iltaisin auki olevana tilausravintolana ennakkovarauksilla. Varauksen voit tehdä: aihki@sundaymorning.fi

Syyskaudella otamme varauksia vastaan vähintään 10 hengen ryhmille. Järjestämme kuitenkin erityisiä ravintolailtoja, joihin toivotamme tervetulleiksi myös yksittäiset pöytävaraukset. Syksyn ensimmäinen maistelumenuilta on keskiviikkona 16.9.2020
Pöytävarauksen voi tehdä suoraan verkkokaupastamme

Tarjoamme ruokaa, jolla on tarina kerrottavanaan. Käytämme paikallisia, luonnonmukaisia raaka-aineita ja valmistamme ne rakkaudella. Lappilaisuuden lisäksi haluamme yhdistää ruokaamme myös kansainvälisiä sävyjä ja kosketusta.

Pyrimme hankkimaan mahdollisimman paljon ruuanvalmistusaineista itse lähiluonnosta: kalastamme, metsästämme ja kasvatamme puutarhassamme kasviksia, juureksia ja yrttejä. Meille on myös tärkeää säilyttää pohjoinen puhtaana: vaalimme osaltamme luontoarvoja vastuullisuusohjelmamme avulla. Siksi ruoka valmistetaan meillä aina vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen.

Viiden tai seitsemän ruokalajin illallismenuistamme löytyy upeita vaihtoehtoja laadukkaaseen iltaan. Meillä on luonnollisesti myös täydet anniskeluoikeudet kokonaisvaltaisen ruokaelämyksen takaamiseksi.

Sunday Morning Resortin päärakennuksessa sijaitsevan ravintolan lisäksi rannalla sijaitsevassa kodassamme loihditaan erityisesti lappilaisia herkkuja - tunnelmallisen nuotiotulen äärellä nautittavaksi. Myös kota toimii tilausravintolana. Kotaamme mahtuu 10 henkilöä ruokailemaan.

Laadukkaan ruuan lisäksi haluamme panostaa Sunday Morning Resortissa kulttuuriin. Järjestämme säännöllisesti taidenäyttelyitä, konsertteja ja erityisiä kulttuuri&ruoka-teemailtoja. Näistä kerromme erikseen sosiaalisen median kanavissamme ja Pyhätunturin uutisissa heti, kun kukin tapahtuma varmistuu ja on varattavissa.