Ravintola Aihki

Ravintola Aihki

Ravintola Aihki – laadukkaan ruuan ja pohjois-skandinaavisten makujen ravintola Pyhällä. Toimimme iltaisin auki olevana tilausravintolana ennakkovarauksella.

Varaukset: aihki@experiencepyha.fi tai puh. +358 41 318 8876

Syyskuussa olemme auki tiistaista lauantaihin ennakkovarauksella (24h aiemmin).

Tarjolla 5 ruokalajin maistelumenu hintaan 72€ / henkilö.

Tervetuloa nauttimaan Aihkin tunnelmasta ja hyvästä ruuasta!


Tarjoamme ruokaa, jolla on tarina kerrottavanaan. Käytämme paikallisia, luonnonmukaisia raaka-aineita ja valmistamme ne rakkaudella.

Aihki_kesämenu

Pyrimme hankkimaan mahdollisimman paljon ruuanvalmistusaineista läheltä . Meille on myös tärkeää säilyttää pohjoinen puhtaana: vaalimme osaltamme luontoarvoja vastuullisuusohjelmamme avulla. Siksi ruoka valmistetaan meillä aina vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen.

Ravintola Aihkissa, kuten koko resortissamme on täydet anniskeluoikeudet kokonaisvaltaisen ruokaelämyksen takaamiseksi. Olemme syksyllä 2020 myös rakentaneet viinikellarin, jonka tarjontaa esittelemme mielellämme.

Sunday Morning Resortin päärakennuksessa sijaitsevan ravintolan lisäksi rannalla sijaitsevassa kodassamme loihditaan erityisesti lappilaisia herkkuja - tunnelmallisen nuotiotulen äärellä nautittavaksi. Myös kota toimii tilausravintolana. Kotaamme mahtuu 10 henkilöä ruokailemaan.

Laadukkaan ruuan lisäksi haluamme panostaa Sunday Morning Resortissa kulttuuriin. Järjestämme taidenäyttelyitä, konsertteja ja erityisiä kulttuuri&ruoka-teemailtoja. Näistä kerromme erikseen sosiaalisen median kanavissamme ja Pyhätunturin uutisissa heti, kun kukin tapahtuma varmistuu ja on varattavissa.