Ravintola Huttuhippu

Ravintola
Huttu-Pub

Huttuhippu on pienehkö yksityinen ravintola perherinteen kyljessä, tietä pitkin Luontokeskus Naavan ja Hotellitasanteen puolessa välissä. Huttuhippua leimaa paikallisuus, Lapin antimet sekä pieteetillä tehdty ruoka. Poro, joka on keskeisin raaka-aineemme, tulee Koparan porotilalta. Liha on käsin valittu, ja vain paras raaka-aine päätyy annoksiimme. Paikallisuus maistuu myös kaloissa, marjoissa ja juureksissa.

Huttuhipun yhteydessä on Huttu-Pub, tunturin olohuone. Huttu-Pub tunnetaan parhaiten oman pienpanimon tuotteistaan, lämminhenkisestä ja osaavasta henkilökunnasta sekä legendaarisesta torstai-bingosta. Ravintolan annoksia voi nauttia myös rinne- ja tunturinäkymin pubin puolella.

Pöytävaraukset huttuhippu at eatlappi.fi

Kestävä matkailun huomioiminen ravintolassamme:

Samaan ravintoloiden ketjuun kuuluvat myös ravintola Kopara Poropuisto Koparan yhteydessä sekä Ravintola Vaisko Luostolla.

  • Ympäristöystävälliset puhdistustuotteet. Käytämme suomalaisia Kiilto Cleanin Joutsenmerkittyjä tuotteita, joiden ympäristökuormitus on mahdollisimman vähäinen.
  • Energiatehokkuuden huomioiminen. Pesukoneiden annostelijat tarkistetaan ja säädetään säännöllisesti kulutuksen pitämiseksi mahdollisimman alhaisena.
  • Ruokahävikin minimointi – Oikeiden raaka-ainemäärien tilaaminen, huolellinen säilyttäminen ja valmistus.
  • Kierrätys - Lasin, kartongin, metallin ja muovisten pullojen, sekä jäteöljyn asianmukainen kierrätys.
  • Kertakäyttöastiat – Pyrimme käyttämään kertakäyttöisiä astioita mahdollisimman vähän
  • Kotimaisuus ja lähituotanto – Käytämme pääasiassa kotimaista lihaa ja mahdollisuuksien mukaan lähituotettuja kauden kasviksia.
  • Kasvisruoat – Tarjoamme myös ekologisia kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja.
    Ravintola Huttuhipun POW-menu ja yhteistyö Protect Our Winters organisaation kanssa
  • Keskon kestävän kehityksen vastuullisuusohjelmaan osallistuminen