Ravintola Huttuhippu

Ravintola
Huttu-Pub
Ravintola
Huttu-Pub


Pubin puoli avoinna 25.11. alkaen klo 17:00 - 00:00. Ravintolan puoli avautuu ensi viikolla (vko 48).

Huttuhipun jo klassikoksi muodostunut Bingo...alkaen Torstaina 25.11 klo 21:00. Bingoa pelaamme jälleen joka torstai. tervetuloa.

Huttuhippu on pienehkö yksityinen ravintola perherinteen kyljessä, tietä pitkin Luontokeskus Naavan ja Hotellitasanteen puolessa välissä. Huttuhippua leimaa paikallisuus, Lapin antimet sekä pieteetillä tehty ruoka. Poro, joka on keskeisin raaka-aineemme, tulee Koparan porotilalta. Liha on käsin valittu, ja vain paras raaka-aine päätyy annoksiimme. Paikallisuus maistuu myös kaloissa, marjoissa ja juureksissa.

Huttuhipun yhteydessä on Huttu-Pub, tunturin olohuone. Huttu-Pub tunnetaan parhaiten oman pienpanimon tuotteistaan, lämminhenkisestä ja osaavasta henkilökunnasta sekä legendaarisesta torstai-bingosta. Ravintolan annoksia voi nauttia myös rinne- ja tunturinäkymin pubin puolella.

Pöytävaraukset huttuhippu at eatlappi.fi

Tervetuloa!

Kestävä matkailun huomioiminen ravintolassamme:

Samaan ravintoloiden ketjuun kuuluvat myös ravintola Kopara Poropuisto Koparan yhteydessä sekä Ravintola Vaisko Luostolla.

  • Ympäristöystävälliset puhdistustuotteet. Käytämme suomalaisia Kiilto Cleanin Joutsenmerkittyjä tuotteita, joiden ympäristökuormitus on mahdollisimman vähäinen.
  • Energiatehokkuuden huomioiminen. Pesukoneiden annostelijat tarkistetaan ja säädetään säännöllisesti kulutuksen pitämiseksi mahdollisimman alhaisena.
  • Ruokahävikin minimointi – Oikeiden raaka-ainemäärien tilaaminen, huolellinen säilyttäminen ja valmistus.
  • Kierrätys - Lasin, kartongin, metallin ja muovisten pullojen, sekä jäteöljyn asianmukainen kierrätys.
  • Kertakäyttöastiat – Pyrimme käyttämään kertakäyttöisiä astioita mahdollisimman vähän
  • Kotimaisuus ja lähituotanto – Käytämme pääasiassa kotimaista lihaa ja mahdollisuuksien mukaan lähituotettuja kauden kasviksia.
  • Kasvisruoat – Tarjoamme myös ekologisia kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja.
    Ravintola Huttuhipun POW-menu ja yhteistyö Protect Our Winters organisaation kanssa
  • Keskon kestävän kehityksen vastuullisuusohjelmaan osallistuminen