Huttuhippu on pienehkö yksityinen ravintola Perherinteen kyljessä, tietä pitkin Luontokeskus Naavan ja hotellitasanteen puolessa välissä. Huttuhippua leimaa paikallisuus, Lapin antimet sekä pieteetillä tehty ruoka. Poro, joka on keskeisin raaka-aineemme, tulee Koparan porotilalta. Liha on käsin valittu, ja vain paras raaka-aine päätyy annoksiimme. Paikallisuus maistuu myös kaloissa, marjoissa ja juureksissa.
Huttuhipun yhteydessä on Huttu-Pub, tunturin olohuone. Huttu-Pub tunnetaan parhaiten oman pienpanimon tuotteistaan, lämminhenkisestä ja osaavasta henkilökunnasta sekä legendaarisesta torstai-bingosta. Ravintolan annoksia voi nauttia myös rinne- ja tunturinäkymin pubin puolella.
Pöytävaraukset huttuhippu at eatlappi.fi
Tervetuloa!
Kestävä matkailun huomioiminen ravintolassamme:
Samaan ravintoloiden ketjuun kuuluvat myös ravintola Kopara Poropuisto Koparan yhteydessä sekä Ravintola Vaisko Luostolla.
- Ympäristöystävälliset puhdistustuotteet. Käytämme suomalaisia Kiilto Cleanin Joutsenmerkittyjä tuotteita, joiden ympäristökuormitus on mahdollisimman vähäinen.
- Energiatehokkuuden huomioiminen. Pesukoneiden annostelijat tarkistetaan ja säädetään säännöllisesti kulutuksen pitämiseksi mahdollisimman alhaisena.
- Ruokahävikin minimointi – Oikeiden raaka-ainemäärien tilaaminen, huolellinen säilyttäminen ja valmistus.
- Kierrätys - Lasin, kartongin, metallin ja muovisten pullojen, sekä jäteöljyn asianmukainen kierrätys.
- Kertakäyttöastiat – Pyrimme käyttämään kertakäyttöisiä astioita mahdollisimman vähän
- Kotimaisuus ja lähituotanto – Käytämme pääasiassa kotimaista lihaa ja mahdollisuuksien mukaan lähituotettuja kauden kasviksia.
- Kasvisruoat – Tarjoamme myös ekologisia kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja.
Ravintola Huttuhipun yhteistyö Protect Our Winters organisaation kanssa - Keskon kestävän kehityksen vastuullisuusohjelmaan osallistuminen