Pororavintola Kopara

Ravintola
Matkamuistoja

RAVINTOLA, POROKÄMPPÄ, MATKAMUISTOT, POROT JA HUSKYT SAMASSA PIHAPIIRISSÄ.

Ravintola

Pororavintola Kopara sijaitsee upealla paikalla Pyhän ja Luoston välissä, hiihto- sekä kelkkareitin varrella ja pihaan pääsee vaivattomasti omalla autolla. Koparan ikkunapöydät ovat alueen ainoa paikka, joista aukeaa esteetön näkymä tuhatvuotiseen tunturijonoon.

Jaamme viihtyisän ja luonnon keskellä sijaitsevan pihapiirin Poropuisto Kopara ja Arctic Husky Farm kanssa, joten meillä voit ruokailun ja kahvien lisäksi tutustua arktisiin eläimiin ja käydä safarilla. Tutustu safareihin Visit Arctic North verkkokaupassa!

Tarjolla on jokaisena aukiolopäivänä kuuluisaa, luista keitettyä Koparan porokeittoa ja helmikuun alussa tarjontamme täydentyy käsin valittujen vapaana laiduntavien porojen lihoista valmistettua käristystä eli käryä. Myös vehnäset ja pikkusuolaiset valmistamme pääosin itse, etenkin Koparan mustikkapiirakka ja pannukahvi on noussut hiihtävien asiakkaiden suosikkituotteeksi.

Iltaisin tilamme taipuvat ryhmien toiveiden mukaisesti tilausravintolaksi. Lisätiedot & myynti: sales @ visitarcticnorth.fi

Porokämppä

Samassa pihapiirissä sijaitsee viihtyisä ja autenttinen Porokämppä, jossa järjestämme avotulen ympärille perustuvia ohjelmallisia illanistujaisia ja tapahtumia. Lisätiedot & myynti: sales @ visitarcticnorth.fi

Matkamuistomyymälä

Pororavintola Koparan matkamuistomyymälään on valittu laadukkaita suomalaisia lappiaiheisia tuotteita. Myynnissä on mm. porontaljoja, puukkoja, vöitä, poronsarvia, hattuja, lapasia, astioita ja koruja.

Tervetuloa lämminhenkiseen ja idylliseen pihapiiriin!

KESTÄVÄ MATKAILUN HUOMIOIMINEN RAVINTOLASSAMME:

Samaan ravintoloiden ketjuun kuuluvat myös: Ravintola Huttuhippu Pyhällä, sekä Ravintola Vaisko Luostolla.

  • Ympäristöystävälliset puhdistustuotteet. Käytämme suomalaisia Kiilto Cleanin Joutsenmerkittyjä tuotteita, joiden ympäristökuormitus on mahdollisimman vähäinen.
  • Energiatehokkuuden huomioiminen. Pesukoneiden annostelijat tarkistetaan ja säädetään säännöllisesti kulutuksen pitämiseksi mahdollisimman alhaisena.
  • Ruokahävikin minimointi – Oikeiden raaka-ainemäärien tilaaminen, huolellinen säilyttäminen ja valmistus.
  • Kierrätys - Lasin, kartongin, metallin ja muovisten pullojen, sekä jäteöljyn asianmukainen kierrätys.
  • Kertakäyttöastiat – Pyrimme käyttämään kertakäyttöisiä astioita mahdollisimman vähän
  • Kotimaisuus ja lähituotanto – Käytämme pääasiassa kotimaista lihaa ja mahdollisuuksien mukaan lähituotettuja kauden kasviksia.
  • Kasvisruoat – Tarjoamme myös ekologisia kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja.
  • Keskon kestävän kehityksen vastuullisuusohjelmaan osallistuminen