Ravintola Pyhän Uula

Rinneravintola
Uula à la carte
Teemaillallisia
100-paikkainen terassi
Elävää musiikkia after skissä ja monotansseissa
Kokoustilat
Rinneravintola
Uula à la carte
Teemaillallisia
100-paikkainen terassi
Elävää musiikkia after skissä ja monotansseissa
Kokoustilat

Varaukset: 0400 88 33 44 tai https://v2.tableonline.fi/inst...


Ravintola Pyhän Uula

Ravintola Pyhän Uula on uudistunut ravintolakokonaisuus Pyhätunturin päärinteen juurella. Tarjoamme maittavia ruokia ja herkkuja laajalla menulla kotimaisista paikallisista raaka-aineista paikallisten rotisseur-kokkiemme valmistamina.

Ravintola Uulaan olet tervetullut herkuttelemaan ja viihtymään niin yksin kuin yhdessä. Lisäksi tilamme ovat varattavissa niin perhejuhliin kuin yritystilaisuuksiin. Kysy lisää myyntipalvelustamme!


Ski Cafe & Bistro

Uula rinneravintolan uusi Ski Cafe tarjoilee rinnejuomat, välipalat, pikkusuolaiset ja tuoreet leivonnaiset rinnepäivän lomassa. Iltaisin rentoudut lämminhenkisessä Cafessa laajan juomatarjontamme parissa aina erikoisoluista sampanjaan.


Uulan À la Carte

À la Cartesta haluamme Teille tunturin parasta ruokaa lappilaisella twistillä kotimaisista raaka-aineista. Lappi- ja Rotisseur-menu kokonaisuudet rakentavat nautinnollisen kokonaisuuden iltaan kuin iltaan yksin, yhdessä tai isommassa porukassa. Juomatarjontamme kattaa laajan kirjon erikoisoluista huippuviineihin ja sampanjaan aina Dom Perignonia myöten


Uulan Cabinet

Uulan Cabinet on rinteen parhaalla paikalla sijaitseva rinnemaisemallinen tila vuokrattavaksi mihin tahansa tarpeeseesi. Kotoisa sisustus tekee tilaisuudestasi viihtyisän, jättiscreen mahdollistaa teknisen toteutuksen ohjelmaan tai koulutukseen, sekä Cabinettiin tilattava buffet-pöytä joustavan herkuttelun tilaisuuden lomassa omassa rauhassa. Tilaan on tarjolla koko ravintola Uulan tarjonta!

Pyhä Catering

Pyhä Catering valmistaa, toimittaa ja tarjoilee toiveittenne mukaan tunturin herkullisimmat ruuat. Toteutetaan yhdessä ikimuistoinen ruokailu, tilaisuus tai tapahtuma!


Menut: https://www.pyhanuula.fi/menu

Myös uusi avautunut verkkokauppamme palvelee osoitteessa pyhanuula.fi

Ravintola Pyhän Uula

+358 - 400 88 33 44

www.pyhanuula.fi

Uula a la Carte

Uula a la carte on talo talossa. Tunnelmallinen 60-paikkainen pirtti on rakennettu Ravintola Huttu-uulan sisälle. Ravintoloitsija ja keittiömestari Auli Isojärven johdolla valmistettuja herkkuja nautitaan kodikkaassa miljöössä. Istu pöytään ja palvelu pelaa ja ruoka vie kielen mennessään. Kokeile suosikkiannoksiamme kuten täytettyä pihviä ja pororuokia. Kesän tullessa kalaruuat myös saavat vallan tarjonnassamme. Eksotiikkaakin löytyy karhukäristyksen muodossa. Lapsille omalta ruokalistalta monipuolisesta valikoimasta asiakasystävälliseen hintaan! Jälkiruuista löytyy myös uusia makuja!Ruokajuomina maistuvat laadukkaat viinit, joiden hinnoittelukin saa hymyn huulille. Myös piccolo viinien valikoimaan on panostettu, joten voit tulla nauttimaan yksin tai isommalla porukalla.

Uula a la carte on CHAINE DES ROTISSEURS kilpiravintola!

Lappilaisista raaka-aineista lappilaisella taidolla jo 20 vuotta!

Löydät meidät facebookista Ravintola Huttu-Uula


SKI-UULA

Nopea rytminen ravintola, jonka vahvuuksia ovat hampurilaisateriat ja päivän pihvit sekä tietysti pizzat! UUTTA! Ravintolan toiseen päähän rakennettu uusi viihtyisä tila, jossa myös myyntitila ja keittiö.Uudessa osassa on myös viihtyisä parvi, jonka voit varata tapaamisiin tai jopa kokouksiin. Iltaisin rinneravintolassamme nautitaan pizzoista ja maukkaista pihveistä.Kauniina aurinkoisena päivänä ei Ski-Uulassa istuta sisällä vaan nautitaan herkkuja 100-paikkaisella terassilla, jossa auringonpalvojat aloittavat jo aamupäivällä jatkaen auringossa iltaan saakka.