Revontulikappeli

Revontulikappeli on Lapin ensimmäinen turistikirkko. Se vihittiin käyttöön 9.2.1986, ja vihkimisen suoritti piispa Olavi Rimpiläinen. Kappeli palvelee KRS:n työnäyn mukaisesti paikkana, jossa pidetään tarjolla elämän sanaa, evankeliumin vapauttavaa sanomaa.

Revontulikappelin on suunnitellut arkkitehti Kari Ojala ja rakennuttaja on Kansan Raamattuseuran Säätiö (KRS), joka myös vastaa kappelin ohjelmatoiminnasta. Revontulikappeli rakennettiin palvelemaan ennen muuta Pyhä-Luosto alueen lomailijoita, ja se toimii myös kokoontumispaikkana lähialueen väestölle. Kappelissa järjestettäviin tilaisuuksiin osallistuu vuosittain noin 20 000 kävijää, ja se on suosittu myös ohikulkevien matkailijoiden pysähdyspaikkana.

Revontulikappelin päiväohjelmaan kuuluvat sesonkiaikoina Aamun Sanat, joka tiistaiset ilosanoman illat sekä torstaisin järjestettävät ehtoolliskirkot. Akustiikaltaan erinomainen Revontulikappeli on myös suosittu konserttien ja häiden pitopaikkana.

Kappeli on avoinna tutustumista ja hiljentymistä varten päivittäin klo 7:00-22:00. Noin 250-paikkaista kappelia voi vuokrata myös yksityistilaisuuksiin: esimerkiksi hiihtohäät tunturissa aloittavat yhteisen taipaleen varmasti mieleenpainuvalla tavalla!

Revontulikappelissa kesällä:
Aamun sana arkisin klo 9.

Revontulikappelissa syksyllä ja talvella lisäksi:
Tiistaisin klo 19 Ilosanoman ilta.
Torstaisin klo 19 Viikkomessu.

Revontulikappelin ohjelmatoiminta jatkuu 2.12.2017 alkaen.
Tervetuloa.