Sportbar Pyhä

Sportbar avoinna joka päivä 29.3.21 lähtien klo 15-23, alkoholitarjoilu loppuu klo 22. Noutoruokaa saatavilla, mutta myös Sportissa saa syödä.

Tilaa noutoruoka ennakkoon numerosta 0400-330 801 tai tule Sporttiin.

Huom! Huolehdithan käsihygieniasta etkä tule jos sinulla on mitään korona-oireita.

Noudatamme korona-rajoituksia, huomioithan tämän omassa käytöksessäsi!

.SPORTBAR ON PYHÄN LIIKEKESKUKSEN LÄPI VUODEN AUKIOLEVA VIIHDEMESTA!

SPORTBARissa voit seurata urheilua TV:stä, Liiga, 2021 Formula1-kisat, NHL, KHL, Jalkapalloa Veikkausliiga, Englannin Liiga ja Mestareiden Liiga, unohtamatta La Liigaa ja Saksan liigaa myös Ylen urheilulähetykset näkyvät Sportissa, urheilulähetyksiä näkyy neljältä eri näytöltä ja esim Liiga-otteluita näkyy kolme kerrallaan.

KeskiviikkoiNEN TosiTietäjänTietovisa on korona-tauolla, toivottavasti pääsemme jatkamaan näitä tietovisoja jälleen pian.

KARAOKE on laitettu paussille korona-epidemian vuoksi. Lauletaan taas kun ei ole vaaraa.


KARAOKE, MUSIIKKI, BILJARDI JA DARTS

Sportissa lauletaan KARAOKEA , perjantaisin ja lauantaisin kun mukava porukka on koolla (katso yllä korona-rajoitukset karaokeen) - paitsi jos seurataan tärkeätä urheilutapahtumaa TV:stä. Live-musiikki-iltoina jatketaan kello 03 saakka, esiintyjät löytyvät Pyhän bändilistalta ja/tai tapahtumista. Yleensä Sporttiin on vapaa pääsy myös esiintyjäiltoina. Baarista löytyy biljardi, darts ja alkuillasta nuorille ja pelihaluisille seurapelejä.

.

JUOMA JA RUOKA

A-oikeudet, Sportin "nälänsiirtäjät" helpottavat elämää koko aukioloajan, saatavana on mukavaa pubiruokaa; koreja, hampurilaisia, siipiä, pastaa ja pizzaa höystettynä herkullisin ranskalaisin. Myös Take-away ja avoinna sulkemisaikaan saakka.

Tiistaisin HotWings-ilta kello 18-20, syö niinpaljonkuinjaksat 16€/henkilö. Wings-ilta on korona-aikana voimassa klo 15-20, eli voi käydä herkuttelemassa runsaasti wingsejä koko päivän ajan.

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!.

Baari
avoinna koko vuoden
pubi-ruokaa sulkemisaikaan saakka
kahvia
live-musiikkia
musiikkia
drinkkejä yömyöhään
juhlia
terassi
tv-urheilua
koirat tervetulleita - remmissä