Kauneudenhoito ja Hieronta Studio Beauty Looks

Kauneushoitoja ja hierontoja

PARTURI-KAMPAAJA ELMIINA LAHTELA PAIKALLA 11.8.17 KLO:14-16:30 KAIKKI HIUSTENLEIKKAUKSET ILMAN AJANVARAUSTA KLO:15-18, EMMI: 044 7770908

___________________________________________________________________

AVOINNA KOKO KESÄN AJANVARAUKSELLA!

Aikoja varattavissa nettiajanvarauksen kautta sekä puhelimitse: 0451132452

AJANVARAUS 24/7 http://studiobeautylooks.nettitaivas.com


Parturi-Kampaaja Elmiina Lahtela.

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi 1998. Värjäykset ja leikkaukset ovat erikoisosaamistani. Vankalla kokemuksella sekä tietotaidolla kerron rehellisesti asiakkailleni miten värit toimivat ja mitkä leikkaustyylit parhaiten sopivat asiakkaan toiveita kuunnellen sekä yhdessä ratkaisuja hakien.

Seuraan aktiivisesti muotivirtauksia, mutta teen myös klassisia perusleikkauksia sekä värjäyksiä. Yhdistelen myös uutta ja vanhaa tilanteen mukaan.

Olen työskennellyt Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä, Ivalossa sekä Kemijärvellä. Osa juuristani on Pyhätunturilla, jonne nyt olen palannut töiden merkeissä.

Toivotan sekä uudet että vanhat asiakkaat tervetuilleksi!


Koulutettu SKY-Kosmetologi ja 

koulutettu hieroja Riikka Uimarihuhta. 

Hierojana palveluni käsittävät kokonaisvaltaisesti kehon eri lihaksiston ongelmia ja kiputiloja. Hieronta on yksi maailman vanhimmista hoito- ja parannusmenetelmistä. Hieronnassa pehmytkudoksia käsitellään erilaisilla sively-, hankaus-, puristelu- ja paineluotteilla. Perusotteiden lisäksi yhdistelen hierontaan asiakaskohtaisesti triggeri ja faskia tekniikkaa sekä imukuppi ja kuumakivi käsittelyä. Teen hierontani aina asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen.

Kosmetologina valitsen hoidot ja hoitomuodot asiakkaan tarpeita kuunnellen. Edistän työlläni ihon terveyttä, kauneutta ja hyvinvointia laadukkailla ja turvallisilla hoitomenetelmillä, joista voit lukea lisää alla olevasta linkistä. 
Tervetuloa Hoitoihin!

Tutustu: Studio Beauty Looks

Ajanvaraus Luostolle

Ajanvaraus Kemijärvelle


Uutta hoitolassa

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja, joka perustuu ihon uudelleen aktivoimiseen eli pinnoittamiseen kuorinnan sijaan. pHformulan ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Ihon pinnoituksella on huomattavia hyötyvaikutuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna. Useimmilla kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, pinnoitushoidot puolestaan aloittavat ihosolujen kiihtyvän uudistumis- ja korjaantumisprosessin.
Ihon pinnoitushoitojen ainutlaatuinen toimintaperiaate perustuu tuotekehittelyn tuloksena syntyneeseen erityiseen kuljetinaineyhdisteeseen. Hoitomuodon tavoite on keskittyä kuolleen solukon poistamisen sijaan ihosolujen uudistamiseen ja uuden solukon mahdollisimman tehokkaaseen muodostumiseen.


Hieronnat

Mikä on koulutettu hieroja? Koulutettu hieroja on osoittanut asiantuntijuudensa opetushallituksen asettamien valtakunnallisten kriteerien mukaan näyttötutkinnossa. Tutkinnon suorittanut henkilö merkitään Valviran rekisteriin koulutetuksi hierojaksi. 

Koulutetun hierojan toimintaa säätelee laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä sekä velvoittaa lain määräämä salassapitovelvollisuus. Sinua potilaana suojaa potilasvahinkovakuutus.

Lue lisää:
Koulutettujen hierojien liitto: www.khl.fi 
Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto eli Valvira: www.valvira.fi 


Turvehoidot

Hoitolassa on käytössä mm. kotimaiset turvehoito tuotteet, joista on saatu tutkitusti apua moniin ongelmiin. Lehtosuon Hoitoturve on puhdas suomalainen luonnontuote, joka nostetaan suosta ilman raskaita koneita koostumuksen rikkoutumisen estämiseksi. Hoitoturpeeksi hyväksytään vain paras raaka-aine. Välittömästi noston jälkeen turve jauhetaan erittäin hienoksi massaksi. Turpeesta ei poisteta eikä siihen lisätä mitään, vain maatumattomat puunpalaset seulotaan massasta ja siten varmistetaan turpeen tasainen laatu. Turve tuo apua mm. seuraaviin ongelmiin:

- aineenvaihdunnan parantaminen-> verrenkierron vilkastuminen ja kuona-aineiden poistuminen
- selluliitti
- lihas- ja nivelongelmat
- erilaiset iho-ongelmat -> atopia/acne

TERVETULOA NAUTTIMAAN LAADUKKAISTA HOIDOISTA!


Palvelemme sinua:

Pyhätunturilla Liikekeskuksessa
Kultakeronkatu 4, p. +358 45 1132 452

Luostolla Ametistikylpylässä
Luostontie 1, p. +358 16 620 400

Kemijärvellä Hiusputiikin tiloissa
Hallituskatu 1, p. +358 45 1132 452