Kauneudenhoito ja Hieronta Studio Beauty Looks

Kauneushoitoja ja hierontoja

OLEMME AVOINNA JOKA PÄIVÄ AJANVARAUKSELLA 9-21 

AIKOJA HIERONTAAN TAI KOSMETOLOGILLE VARATTAVISSA 24/7 OSOITTEESTA:

http://studiobeautylooks.nettitaivas.com

TAI NUMEROSTA 045 1132452

KATSO HIERONTA HINNASTO TÄSTÄ: Hinnasto Hieronnat

KATSO KOSMETOLOGIN HINNASTO TÄSTÄ: Hinnasto Kosmetologi 

___________________________________________________________________

HOITAJA JOONAS LAHTELA LIIKKEESSÄMME;

26-28.2.18: LIHASKÄSITTELY, NIVELLUKOT, AKUPUNKTIO

AJANVARAUKSET: 

http://studiobeautylooks.nettitaivas.com

TAI NUMEROSTA: 0451132452

YLI 10 VUODEN KOKEMUKSELLA KEHON KIPUTILAT, VIRHEASENNOT JA NIVELLUKOT.

LUE LISÄÄ: https://kehoseppa.com/joonas/


_______________________________________________________________

Urheiluhieroja Christel von Haartman 

Christel on Helsingin Hieronta-akatemiasta valmistunut koulutettu urheiluhieroja. Erikoistunut nivelten liikkuvuutta edistävään mobilisoitiin ja lihasenergiatekniikkaan. Hän tekee myös klassista hierontaa, Asiakkaan kanssa kommunikointi on Christelille tärkeää, täten toteutuu myös asiakkaalle sopivin hoito.

_______________________________________________________________

Koulutettu SKY-Kosmetologi ja 

koulutettu hieroja Riikka Uimarihuhta. 

Hierojana palveluni käsittävät kokonaisvaltaisesti kehon eri lihaksiston ongelmia ja kiputiloja. Hieronta on yksi maailman vanhimmista hoito- ja parannusmenetelmistä. Hieronnassa pehmytkudoksia käsitellään erilaisilla sively-, hankaus-, puristelu- ja paineluotteilla. Perusotteiden lisäksi yhdistelen hierontaan asiakaskohtaisesti triggeri ja faskia tekniikkaa sekä imukuppi ja kuumakivi käsittelyä. Teen hierontani aina asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen.
Kosmetologina valitsen hoidot ja hoitomuodot asiakkaan tarpeita kuunnellen. Edistän työlläni ihon terveyttä, kauneutta ja hyvinvointia laadukkailla ja turvallisilla hoitomenetelmillä, joista voit lukea lisää alla olevasta linkistä. 
Tervetuloa Hoitoihin!

Tutustu Studio Beauty Looks

Ajanvaraus Luostolle
Ajanvaraus Kemijärvelle

___________________________________________________________________

KAMPAAJA EMMILLÄ KAIKKI HIUSTENLEIKKAUKSET ILMAN AJANVARAUSTA PERJANTAISIN KLO:15-18, MUINA AIKOINA AJANVARAUKSELLA: 

EMMI: 044 7770908

HINNASTO:Emmi Kampaaja Hinnasto

________________________________________________________________

UUTTA HOITOLASSA!

LASH LIFT, LASH BOTOX & LASH LAMINATION

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, kaarevat ja runsaat ripset. Hoidon kesto on noin. 1-2 tuntia, taivutus ripsissäsi kestää noin 6-8 viikkoa.
Ripsiisi käytämme ainutlaatuisia silikonimuotteja, joiden avulla saadaan toivottu kaarevuus. Taivutus tulee voimakkaammin ripsien juuriin ja pehmeämpi kaarevuus kokoripsiin.
Arkirutiinien helpottamiseksi ripset myös värjätään kestoväreillä, joilla saadaan katse syvemmäksi. Lisämaksusta myös kulmat voidaan värjätä ja muotoilla.
Sen jälkeen suosittelemme käsittelyä Lash Botox -seerumilla. Lash Botox on seerumi, joka pidentää ja vahvistaa omia ripsiäsi sekä antaa niille lisää volyymiä jopa 30%.
Tämän jälkeen ripset laminoidaan vitamiineja ja aminohappoja sisältävällä aineella, mikä varmistaa Lash Botox -seerumin imeytymisen ja kiinnittymisen syvälle ripsiin. Laminointi myös suojaa ripsiä luomalla niihin ulkoiselta rasitukselta suojaavan pinnan.


Lash Lift palvelut sopivat sinulle, jos:

-haluat omat luonnolliset ripset näyttävän näköisiksi
-omat luonnolliset ripsesi voisivat mielestäsi olla pidemmät ja tuuheammat
-ripsistäsi puuttuu taipuisuus tai ripset kasvavat alaspäin
-et pidä ripsivärin käytöstä, mutta et kuitenkaan ole kiinnostunut ripsienpidennyksistä -olet harkitsemassa ripsienpidennyksistä luopumista

HINTA: 65,-
Parturi-Kampaaja Elmiina Lahtela.

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi 1998. Värjäykset ja leikkaukset ovat erikoisosaamistani. Vankalla kokemuksella sekä tietotaidolla kerron rehellisesti asiakkailleni miten värit toimivat ja mitkä leikkaustyylit parhaiten sopivat asiakkaan toiveita kuunnellen sekä yhdessä ratkaisuja hakien.

Seuraan aktiivisesti muotivirtauksia, mutta teen myös klassisia perusleikkauksia sekä värjäyksiä. Yhdistelen myös uutta ja vanhaa tilanteen mukaan.

Olen työskennellyt Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä, Ivalossa sekä Kemijärvellä. Osa juuristani on Pyhätunturilla, jonne nyt olen palannut töiden merkeissä.

Toivotan sekä uudet että vanhat asiakkaat tervetuilleksi!

___________________________________________________________________


pHformula

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja, joka perustuu ihon uudelleen aktivoimiseen eli pinnoittamiseen kuorinnan sijaan. pHformulan ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Ihon pinnoituksella on huomattavia hyötyvaikutuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna. Useimmilla kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, pinnoitushoidot puolestaan aloittavat ihosolujen kiihtyvän uudistumis- ja korjaantumisprosessin.
Ihon pinnoitushoitojen ainutlaatuinen toimintaperiaate perustuu tuotekehittelyn tuloksena syntyneeseen erityiseen kuljetinaineyhdisteeseen. Hoitomuodon tavoite on keskittyä kuolleen solukon poistamisen sijaan ihosolujen uudistamiseen ja uuden solukon mahdollisimman tehokkaaseen muodostumiseen.


Hieronnat

Mikä on koulutettu hieroja? Koulutettu hieroja on osoittanut asiantuntijuudensa opetushallituksen asettamien valtakunnallisten kriteerien mukaan näyttötutkinnossa. Tutkinnon suorittanut henkilö merkitään Valviran rekisteriin koulutetuksi hierojaksi. 

Koulutetun hierojan toimintaa säätelee laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä sekä velvoittaa lain määräämä salassapitovelvollisuus. Sinua potilaana suojaa potilasvahinkovakuutus.

Lue lisää:
Koulutettujen hierojien liitto: www.khl.fi 
Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto eli Valvira: www.valvira.fi 


Turvehoidot

Hoitolassa on käytössä mm. kotimaiset turvehoito tuotteet, joista on saatu tutkitusti apua moniin ongelmiin. Lehtosuon Hoitoturve on puhdas suomalainen luonnontuote, joka nostetaan suosta ilman raskaita koneita koostumuksen rikkoutumisen estämiseksi. Hoitoturpeeksi hyväksytään vain paras raaka-aine. Välittömästi noston jälkeen turve jauhetaan erittäin hienoksi massaksi. Turpeesta ei poisteta eikä siihen lisätä mitään, vain maatumattomat puunpalaset seulotaan massasta ja siten varmistetaan turpeen tasainen laatu. Turve tuo apua mm. seuraaviin ongelmiin:

- aineenvaihdunnan parantaminen-> verrenkierron vilkastuminen ja kuona-aineiden poistuminen
- selluliitti
- lihas- ja nivelongelmat
- erilaiset iho-ongelmat -> atopia/acne

TERVETULOA NAUTTIMAAN LAADUKKAISTA HOIDOISTA!


Palvelemme sinua:

Pyhätunturilla Liikekeskuksessa
Kultakeronkatu 4, p. +358 45 1132 452

Luostolla Ametistikylpylässä
Luostontie 1, p. +358 16 620 400

Kemijärvellä Hiusputiikin tiloissa
Hallituskatu 1, p. +358 45 1132 452