Kauneudenhoito ja Hieronta Studio Beauty Looks

Kauneushoitoja ja hierontoja


Aikoja varattavissa nettiajanvarauksen kautta sekä puhelimitse: 0451132452

AJANVARAUS 24/7 http://studiobeautylooks.nettitaivas.com


Teitä palvelevat:

Urheiluhieroja Jussi "Kossu" Koskinen

Vierumäen urheiluopiston hierojakoulussa oppinsa saanut Jussi "Kossu" Koskinen on tuttu hieroja jo Peukalo Putin ajoilta. Hänen hoitonsa ovat täysin asiakaslähtöisiä; ovat asiakkaan toiveet sitten kuumakivien avulla rentoutuminen tai rasituksen aiheuttaman jumitilan korjaaminen, tavoitteisiin pyritään pehmein ottein sekä ammattimaisin tekniikoin!

Mobilisoiva Hieroja ja Energia hoitaja 
Jani Laamanen

Jani on valmistunut koulutetuksi hierojaksi 2003 ja on siitä lähtien työskennellyt hierojana. Alalle hänet toi syvä intohimo selvittää ihmiskehon ongelmia ja hoitaa niitä parhaalla mahdollisella tavalla sekä taidolla. Jani on opiskellut hermoratahierontaa, vyöhyketerapiaa jäsenkorjausta ja osteopaattista mobilisoivaa hierontaa sekä syvästi perehtnyt energiahoitoihin.

Vortexhealing energiahoito on erittäin hyvä hoitomuoto stressaantuneelle henkilölle. Hoito rentouttaa syvästi sekä parantaa energiatasoa. Hoito voidaan kohdentaa myös erilaisiin ongelmiin fyysisellä ja henkisellä tasolla.

Urheiluhieroja Christel von Haartman

Christel on Helsingin Hieronta-akatemiasta valmistunut koulutettu urheiluhieroja. Erikoistunut nivelten liikkuvuutta edistävään mobilisoitiin ja lihasenergiatekniikkaan. Hän tekee myös klassista hierontaa, Asiakkaan kanssa kommunikointi on Christelille tärkeää, täten toteutuu myös asiakkaalle sopivin hoito.

Koulutettu SKY-Kosmetologi ja
koulutettu hieroja Riikka Uimarihuhta.

Hierojana palveluni käsittävät kokonaisvaltaisesti kehon eri lihaksiston ongelmia ja kiputiloja. Hieronta on yksi maailman vanhimmista hoito- ja parannusmenetelmistä. Hieronnassa pehmytkudoksia käsitellään erilaisilla sively-, hankaus-, puristelu- ja paineluotteilla. Perusotteiden lisäksi yhdistelen hierontaan asiakaskohtaisesti triggeri ja faskia tekniikkaa sekä imukuppi ja kuumakivi käsittelyä. Teen hierontani aina asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen.

Kosmetologina valitsen hoidot ja hoitomuodot asiakkaan tarpeita kuunnellen. Edistän työlläni ihon terveyttä, kauneutta ja hyvinvointia laadukkailla ja turvallisilla hoitomenetelmillä, joista voit lukea lisää alla olevasta linkistä. 

Tervetuloa Hoitoihin!

Tutustu: Studio Beauty Looks

Ajanvaraus Luostolle

Ajanvaraus Kemijärvelle


Uutta hoitolassa

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja, joka perustuu ihon uudelleen aktivoimiseen eli pinnoittamiseen kuorinnan sijaan. pHformulan ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Ihon pinnoituksella on huomattavia hyötyvaikutuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna. Useimmilla kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, pinnoitushoidot puolestaan aloittavat ihosolujen kiihtyvän uudistumis- ja korjaantumisprosessin.
Ihon pinnoitushoitojen ainutlaatuinen toimintaperiaate perustuu tuotekehittelyn tuloksena syntyneeseen erityiseen kuljetinaineyhdisteeseen. Hoitomuodon tavoite on keskittyä kuolleen solukon poistamisen sijaan ihosolujen uudistamiseen ja uuden solukon mahdollisimman tehokkaaseen muodostumiseen.


Hieronnat

Mikä on koulutettu hieroja? Koulutettu hieroja on osoittanut asiantuntijuudensa opetushallituksen asettamien valtakunnallisten kriteerien mukaan näyttötutkinnossa. Tutkinnon suorittanut henkilö merkitään Valviran rekisteriin koulutetuksi hierojaksi. 

Koulutetun hierojan toimintaa säätelee laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä sekä velvoittaa lain määräämä salassapitovelvollisuus. Sinua potilaana suojaa potilasvahinkovakuutus.

Lue lisää:
Koulutettujen hierojien liitto: www.khl.fi 
Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto eli Valvira: www.valvira.fi 


Turvehoidot

Hoitolassa on käytössä mm. kotimaiset turvehoito tuotteet, joista on saatu tutkitusti apua moniin ongelmiin. Lehtosuon Hoitoturve on puhdas suomalainen luonnontuote, joka nostetaan suosta ilman raskaita koneita koostumuksen rikkoutumisen estämiseksi. Hoitoturpeeksi hyväksytään vain paras raaka-aine. Välittömästi noston jälkeen turve jauhetaan erittäin hienoksi massaksi. Turpeesta ei poisteta eikä siihen lisätä mitään, vain maatumattomat puunpalaset seulotaan massasta ja siten varmistetaan turpeen tasainen laatu. Turve tuo apua mm. seuraaviin ongelmiin:

- aineenvaihdunnan parantaminen-> verrenkierron vilkastuminen ja kuona-aineiden poistuminen
- selluliitti
- lihas- ja nivelongelmat
- erilaiset iho-ongelmat -> atopia/acne

TERVETULOA NAUTTIMAAN LAADUKKAISTA HOIDOISTA!


Palvelemme sinua:

Pyhätunturilla Peukaloputin tiloissa
Kultakeronkatu 4, p. +358 45 1132 452

Luostolla Ametistikylpylässä
Luostontie 1, p. +358 16 620 400

Kemijärvellä Hiusputiikin tiloissa
Pelkosenniementie 2, p. +358 45 1132 452