Sunday Morning Resort


Sunday Morning Resort
on Pyhäjärvenrannalla sijaitseva laadukas yksityinen hotelli. Upeat aihkihirsiset tilat on uudistettu vuosien 2018 – 2019 aikana, käsityöperinteitä ja rakennustapaa kunnioittaen. Nykyteknologian tuomat laadukkaat ratkaisut ja moderni tyylikkyys luovat uniikin kokonaisuuden pohjoisen luontomaiseman keskelle.

Boutique - hotellissamme voi majoittua joko päärakennuksen tyylikkäissä huoneissa tai tunnelmallisissa aihkihirsisissä hotellihuoneistoissa. Majoituspalveluun kuuluu aina päärakennuksessa tarjoiltava herkullinen aamiainen sekä päivittäinen siivous. Majoitustilaa on yhteensä 28 hengelle.

Panostamme korkeatasoisten tilojen lisäksi laadukkaaseen pohjois-skandinaaviseen ruokaan, joka perustuu sesongin mukaiseen lähi- ja luomuruokaan.
Ravintola Aihki
toimii iltaisin tilausravintolana ennakkovarauksin.

Marraskuussa tarjolla on herkullinen 5 ruokalajin maistelumenu hintaan 72€/henkilö. Olemme avoinna tiistaista lauantaihin.

Sunday Morning Resort soveltuu hyvin kokous- ja neuvottelukäyttöön. Nykyaikaiset teknologiset ratkaisut mahdollistavat myös videoneuvottelut ja virtuaalikokoukset rauhallisessa ja inspiroivassa ympäristössä. Myös erilaisten asiakastilaisuuksien järjestämiseen paikka tarjoaa moniulotteiset tilat ja palvelut.

Lomakohteena Sunday Morning Resort pyrkii vastaamaan vaativammankin matkailijan toiveisiin joustavasti ympäri vuoden. Erilaiset ohjelmat, aktiviteetit ja hyvinvointipalvelut voidaan sisällyttää lomakokonaisuuteen. Huolehdimme tarvittaessa myös vieraiden kuljetukset lentokentiltä tai juna-asemilta. Huomioittehan, että lemmikkieläinten tuonti mukana ei ole sallittua.

Yritys toimii aidosti kestävän kehityksen mukaisesti ja pyrkii koko ajan etsimään uusia ratkaisuja toimiakseen vielä paremmin. Koko resortti on jo nyt hiilineutraali uudistettujen energiaratkaisujen ja alueen puuston hiilinielujen vuoksi.
Otimme käyttöön omat sähkökelkat talvikaudella 2019 ja tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden kokea kelkkailun uudet tuulet päästöttömillä ja äänettömillä moottorikelkkasafareilla. Palveluissamme korostuvat luontoystävälliset ratkaisut energiaratkaisujen ja ohjelmapalvelujen lisäksi myös ruuan, siivouksen ja kokonaisvaltaisen kierrätyksen osalta.

Sunday Morning Resort on Pyhäjärvenrannalla sijaitseva laadukas yksityinen hotelli. Upeat aihkihirsiset tilat on uudistettu vuosien 2018 – 2019 aikana, käsityöperinteitä ja rakennustapaa kunnioittaen. Nykyteknologian tuomat laadukkaat ratkaisut ja moderni tyylikkyys luovat uniikinkokonaisuuden pohjoisen luontomaiseman keskelle.

Tarjoamme hotellitason majoitustasekä päärakennuksen tyylikkäissä huoneissa että tunnelmallisissa aihkihirsisissähotellihuoneistoissa. Majoituspalveluun kuuluu päivittäinen siivous ja päärakennuksessa tarjoiltava aamiainen. Majoitustilaa on yhteensä 28 hengelle.

Panostamme korkeatasoisten tilojen lisäksi laadukkaaseen ruokaan, joka perustuu sesongin mukaiseen lähi- ja luomuruokaan maustettuna ripauksella kansainvälisyyttä.

Sunday Morning Resort soveltuu hyvin kokous- ja neuvottelukäyttöön. Nykyaikaiset teknologiset ratkaisut mahdollistavat myös videoneuvottelut ja virtuaalikokoukset rauhallisessa ja inspiroivassa ympäristössä. Erilaisten asiakastilaisuuksien järjestämiseen paikka tarjoaa moniulotteiset tilat ja palvelut.

Lomakohteena Sunday Morning Resort pyrkii vastaamaan vaativammankin matkailijan toiveisiin joustavasti ympäri vuoden. Erilaiset ohjelmat, aktiviteetit ja hyvinvointipalvelut voidaan sisällyttää lomakokonaisuuteen. Huolehdimme tarvittaessa myös vieraiden kuljetukset lentokentiltä tai juna-asemilta.

Yritys toimii aidosti kestävän kehityksenmukaisesti ja pyrkii koko ajan etsimään uusia ratkaisuja toimiakseen vielä paremmin. Kokoresortti on jo nyt hiilineutraali uudistettujen energiaratkaisujen ja alueenpuuston hiilinielujen vuoksi. Matkailupalveluissa korostuvat luontoystävällisetratkaisut energiaratkaisujen lisäksi myös ruuan, ohjelmapalvelujen, siivouksen ja kokonaisvaltaisen kierrätyksen osalta.