Torvisen Maja

Luoston vanhin, kodikkain ja tunnelmallisin (latu)kahvila!

Tule herkuttelemaan Torvisen majalle, Luoston ensimmäiselle retkeilymajalle (1957)!

Paikanpäällä paistetut munkit, suolaiset munkelot sekä majan emännän aamulla tekemät suolaiset- ja makeat piirakat (osa on tehty gluteenittomista aineosista). Aito nokipannukahavi odottaa sinua pysähtymään majan kuuluisan avotakan lämpöön. Olemme lisänneet ruokavalikoimaamme myös kermaisen lohikeiton, jota voi nauttia tunnelmallisessa tuvassa joka päivä aina aukioloaikojen mukaan. Kesällä myös maukkaita nokkoslettuja!

Meille pääset autolla majan pihalle asti. Toki myös hiihtäen, moottorikelkalla, lenkkareilla, fatbikella tai lumikengillä merkittyä reittiä pitkin.

Torvisen maja on käytössäsi myös tilauksesta!

Meillä käy maksuksi myös pankki- ja luottokortit!

Torvisen majalla on myös A-oikeudet.

Facebook: Torvisen maja/latukahvila

Punainen Kettu Oy:lle myönnettiin Green Key sertifikaatti 28.5.2021 ensimmäisenä yrityksenä Sodankylän kunnassa. Mitä se tarkoittaa käytännössä? Green Key -sertifioidun kohteen tulee täyttää kaikki Green Key -ympäristökriteerien pakolliset kohdat sekä raportoida hakemuksessaan ympäristötyöstään. Green Key -merkin saadakseen yrityksen tulee osoittaa olevansa sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen sekä ympäristörasituksen pienentämiseen. Näin ollen Torvisen maja on myös osana Green Key -sertifikaattia.

Kestävä matkailu on osa yritystoimintaamme

Torvisen majalla eletään kuin ennen vanhaan; ei juoksevaa vettä, sähköä, eikä wifiä. Luontaisesti kestävä ja ekologinen toimintamalli. Lisäksi kahvilatoiminta mahdollistaa vanhan rakennuksen ylläpidon ja säilymisen.

Oma kädenjälki näkyy. Munkit ja suolaiset piirakat tehdään itse.

Pullat ja munkelot paikalliselta pientoimijalta, Kiuaspulla, Kemijärvi.