Tietoa tapahtumasta
Tervetuloa nauttimaan 5-ruokalajin gourmet-illallinen, jonka keittiöstä vastaavat keittiömestarit Anssi Riihimäki & Ronni Hedegaard sekä Ravintola Aihkin lahjakas tiimi! Tänä vuonna mukana on viisi huolellisesti valittua samppanjaa, jotka täydentävät illan makuelämyksiä. Jokaiselle ruokalajille on valittu huolellisesti samppanjaparitus, jonka kuratoi Suomen johtava samppanja-asiantuntija ja Master of Wine Essi Avellan.
Illan aikana Essi johdattaa Aihkin vieraat jokaisen juomaparivalinnan läpi ja kertoo samppanjamaailman kulissien takaisia tarinoita. Huolella suunniteltu illallinen ja ensiluokkaiset samppanjat tarjoavat aisteja hivelevän elämyksen, joka taatusti ei jätä ketään kylmäksi.
Essi Avellan on yksi Suomen arvostetuimmista viiniasiantuntijoista ja kansainvälisesti palkittu Master of Wine -tutkinnon suorittaja. Hänet tunnetaan erityisesti samppanjaan erikoistuneena asiantuntijana, ja hänen kirjallinen työnsä – mukaan lukien palkittu Christie’s World Encyclopedia of Champagne and Sparkling Wines – on saanut laajaa kansainvälistä huomiota. Lisäksi hän on saanut useita arvonimiä, kuten Dame-Officier of Ordre des Coteaux de Champagne ja Chevalier l’Ordre du Mérite Agricole.
Essin juontamat samppanjaillalliset ovat aina olleet huippusuosittuja ja loppuunmyytyjä. Muistathan siis varata pöytäsi ajoissa!
Tapahtuman tiedot
- Hinta: 209€/hlö (sis 5-ruokalajin illallismenu, samppanjaparit ja ohjelma)
- Huom: Paikkoja rajoitetusti (45 paikkaa)
- Kuljetukset Pyhän alueella 10 €/hlö/suunta
- Ilmoitathan mahdolliset erikoisruokavaliot varauksen yhteydessä
Varaa paikkasi:
Sähköposti: aihki@experiencepyha.fi
Puhelin: +358 41 318 8876
Verkkosivut: experiencepyha.fi/ravintola-aihki
Lämpimästi tervetuloa jälleen ainutlaatuiselle illalliselle!